În ultima perioadă, pe TikTok circulă videoclipuri cu o mulțime de întâmplări ale oamenilor care primesc colete greșite sau care găsesc tot felul de lucruri ciudate în pachet.

Nu râde, ți se poate întâmpla chiar și ție! Uite cum a reacționat un român după ce a găsit în colet, altceva decât treningul de la Dolce Gabbana, pe care-l comandase pe internet. 

Un tânăr s-a trezit cu alte produse în colet, decât cu cele comandate

Nervos, românul a filmat întreg momentul în care și-a desfăcut pachetul și a explicat ce trebuie să găsească, de fapt acolo. Ei bine, în loc de treningul Dolce Gabbana pe care-l aștepta, acesta a găsit un tricou Nnike și o pereche de pantaloni Adidas care erau fake-uri în toată regula. Băieții au făcut dovada a ceea ce trebuiau să primească, arătând în imagini treningul pe care-l așteptau. Nervos că a primit un pachet greșit de la curier, tânărul a început să facă hainele franjuri și să-și exprime furia. La final, aceasta a transmis un mesaj tuturor celor care comandă pe internet, într-un stil ironic.

„Comandați-vă pe internet că vă ajunge ce trebuie!”, a spus tânărul dezamăgit că a primit o comandă diferită.

@raul_m.14 Stați pana la final ? @farufaru229 #fyp ♬ sunet original – ????

Ce i s-a întâmplat unei tinere care a primit un colet de pe SHEIN

Culmea e că nu e nici primul și nici ultimul caz din lume. Zilele trecute, un alt videoclip viral era cu o tânără din America ce își comandase câteva haine de pe SHEIN, unul intre cele mai populare site-uri pentru diverse articole. Ei bine, la domnișoara cu pricina întâmplarea a fost și mai și.

Pe lângă ceea ce își comandase, a primit și un pui de scorpion la pachet! Ce credeți că a făcut cu el? Ei bine, englezoaica nu s-a înspăimântat deloc și nici nu s-a simțit deranjată de acesta. Mai degrabă, individa a pus peste el un capac transparent de plastic. Mai să crezi că îl ia drept animal de companie! Tu ai trecut vreodată prin experiențe de acest gen?