O femeie de 42 de ani din South Yorkshire a cutremurat o lume întreagă în urma poveștii sale de viață. Karen Kaheni suferă de o boală extrem de rară care îi provoacă pofte bizare. Aceasta are dependența de a consuma zilnic țigări, cretă, pământ, vopsea și alte lucruri necomestibile.

Conform Mirror, Karen s-ar confrunta cu o boală numită „Pica” care îi dezvoltă astfel de pofte și nu se poate abține până când nu și le satisface.

Ce a declarat Karen despre boala ei

După ce Karen a fost diagnosticată cu aceasta boală, femeia a lăsat cu gura căscată pe toată lumea atunci când a povestit că este dependentă de mâncatul țigărilor. Da, ați citit bine! Karen mănâncă țigările, nu le fumează. Pe lângă asta, ea mai are și alte pofte incredibile. Iată ce a spus aceasta:

„E foarte rușinos și nu știu ce a declanșat-o. Nu îmi place neapărat gustul țigărilor sau al cretei, ci mai degrabă textura și cât de crocante sunt. Acum, poftele mele sunt atât de puternice încât, atunci când rămân fără cretă sau nu am țigări la îndemână, devin foarte agitată și încep să salivez. E o adevărată dependență”, a povestit Karen Kaheni.

Caz șocant. Cum a ajuns o femeie să mănânce 8 țigări pe zi - suferă de o boală rară, care i-a uimit pe medici
pixabay.com

Karen este nevăzătoare și este mamă a două fete

În afară de boala ei care îi declanșează tot felul de pofte stranii, Karen este oarbă. În plus, aceasta are două fete cu vârste cuprinse între 21-23 de ani. Din cauza bolii ei de vedere, mulți oameni s-au întrebat cum se descurcă atunci când vine vorba de țigări și cum se asigură că acestea sunt stinse atunci când le consumă.

Astfel, femeia a spus că le pune într-un bol cu apă pentru a se asigura că nu dă foc la casă. În plus, femeia are grijă și cu mizeria atunci când vine vorba de poftele ei, întrucât se asigură că totul se întâmplă organizat.