Toată lumea știe că o sarcină nu ar trebui să țină mai mult de nouă luni. Însă, de foarte rare ori, se produc anomalii care duc la extinderea acestei perioade. Așadar, recordul este deținut de o tânără de 25 de ani, din SUA. Ea a ținut bebelușul în pântec timp de 375 de zile.

O tânără din SUA deține recordul mondial pentru cel mai lung timp în care a stat însărcinată. Toată lumea știe că o sarcină durează 9 luni. Însă, de foarte rare ori, se mai pot produce anomalii, care duc la extinderea acestei perioade. Acesta este și cazul unei tinere din SUA, care a fost însărcinată timp de peste 12 luni!

social media

O tânără din SUA deține recordul mondial pentru cea mai lungă sarcină

Beulah Hunter este o femeie din Statele Unite ale Americii care a purtat-o în pântec pe fetița ei timp de un an și 10 zile. Desigur că este cu mult peste sarcina obișnuită a unei sarcini. Deși totul s-a întâmplat acum câteva decenii, mai exact în anul 1945, cazul ei șocant a fost intens dezbătut la vremea respectivă. În cele din urmă, acest lucru va rămâne o adevărată enigmă medicală.

Femeia a fost însărcinată cu 100 de zile mai mult decât ar fi trebuit. Mai exact, a fost însărcinată timp de 375 de zile. În primele trei luni, totul părea normal. Însă, lucrurile au început să devină mai ciudate după ceva timp în care tânăra nu a mai simțit nicio evoluție a sarcinii. Senzațiile noi au început să se resimtă abia în luna a șasea, atunci când și copilul a început să se miște pentru prima oară.

Mai mult, un lucru mai ciudat este faptul că ritmul cardiac ar fi trebuit detectat în luna iulie, însă acesta a fost identificat abia în luna septembrie. Atunci când femeia a născut, într-un final, Beulah a adus pe lume o fetiță de 3,14 kilograme. Este o greutate destul de mică având în vedere cât timp a stat bebelușul în pântece.

Din fericire, micuța Penny Diana, așa cum a botezat-o mama sa, s-a născut perfect sănătoasă și normală. Sunt mulți oameni care contestă că această sarcină s-a întâmplat, însă numeroși medici au făcut teste ce au confirmat acest lucru.