Cătălin Zmărăndescu, concurent la „Survivor România”, a fost făcut praf de propriul fiu.

Cătălin Zmărăndescu face parte din echipa Faimoșilor la „Survivor România”. Încă din primele ediții, fostul bodyguard al lui Gigi Becali ar fi avut mai multe ieșiri necontrolate la adresa coechipierilor săi. El l-ar fi înjurat pe TJ Miles și s-ar fi contrat dur cu Roxana Ciuhulescu și Emil Rengle. Drept urmare, Cătălin Zmărăndescu a fost propus spre eliminare. 

Cătălin Zmărăndescu de la „Survivor România”, pus la zid de propriul fiu

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, Mihai, a avut un mesaj extrem de dur la adresa părintelui său. Într-o postare pe TiTok, Mihai Zmărăndescu a răbufnit la adresa tatălui său, după ce concurentul show-ului de la Pro TV a provocat scandal.

Se știe că Mihai și Cătălin Zmărăndescu nu sunt în cele mai bune relații. Cei doi sunt certați de ani buni, după ce tânărul i-a reproșat că nu și-a îndeplinit rolul de tată. Mai mult de atât, Mihai l-a criticat în repetate rânduri, afirmând că tatăl său spune că are doi copii, când de fapt are patru. Doi din primul mariaj, doi din al doilea. Mihai Zmărăndescu e fiul lui Cătălin din prima căsătorie.

foto: arhivă personală

„Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Însă acum, prin prisma emisiunii ”Survivor România”, unde domnul Cătălin Zmărăndesci s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om acolo, și-a dat cu tesla în cap, pentru că acum nu îi mai știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat, îi știe caracterul toată țara, în momentul acesta.

Pentru că l-a înjurat pe TJ Miles. Cum să îl înjuri pe TJ Miles și să nu recunoști că l-ai înjurat?! Toată echipa susține că l-a înjurat pe TJ Miles și el nu recunoaște.

O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii, la care tu te ataci și răspunzi cu brutalitate. Dar, na, niște chestii pe care lumea nu avea cum să le vadă în familie și acum le vede doar prin intermediul acestei emisiuni.

Oricum, îți doresc tot succesul, să rămâi acolo, să vadă lumea din ce în ce mai mult, cum ești tu ca om, dragă, tată! Ai grijă de tine și continuă să le faci oamenilor zile negre, că o să te iubească toată țara. Cei care ați zis de mine chestii nasoale, vă pup!”, a spus Mihai Zmărăndescu pe TikTok.

Cătălin Zmărăndescu a făcut-o pe Otilia Bilionera să plângă la „Survivor România”

În primele ediții de la „Survivor România”, Cătălin Zmărăndescu a făcut-o pe solista Otilia Bilionera să plângă. Fostul bodyguard al lui Gigi Becali a început să țipe la Otilia Bilionera chiar înainte să ajungă în teren. Fostul luptător încerca să o încurajeze pe colega sa, însă a făcut tocmai opusul.

„Nu mai sta cu fața aia! Trezește-te! Nu mai sta așa!! Poți! Te-am văzut la ‘Ferma’ și știu că tu poți. Nu te mai gândi la nimic altceva”, a țipat Zmărăndescu la celebra cântăreață.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.