Momente de tensiune între cele două echipe de la „Survivor România”, Faimoșii și Războinicii. Cele două tabere s-au luat la ceartă, după ce s-a încheiat jocul pentru recompensă. Faimoșii l-au acuzat pe Blaze că i-a înjurat, așa că Zmărăndescu a sărit la bătaie și a fost oprit cu greu de colegii săi de echipă. 

Blaze și Cătălin Zmărăndescu, la un pas să se ia la bătaie la „Survivor România”

Imagini greu de privit în a treia ediție de la „Survivor România”! Blaze și Cătălin Zmărăndescu au fost la un pas să se ia la bătaie, după ce Blaze, concurent din echipa Războinicilor, i-ar fi înjurat pe cei din echipa Faimoșilor. În conflictul iscat, s-a văzut clar cum Blaze s-a împins cu Roxana Ciuhulescu, iar Andreea Tonciu şi Cătălin Zmărăndescu i-au sărit imediat în apărare.

foto: captură PRO TV

 „Cred că îl omorai dacă te duceai în el”, a spus Roxana Ciuhulescu, în timp ce încerca să-l liniștească Cătălin Zmărăndescu să nu-l snopească în bătaie pe Blaze.

Vorbeam cu echipa mea, nu mă refeream la voi, băieți”, a încercat să se apere Blaze.

„Nu au bun simț și respect. Nu merită! Lasă-i în pace, Cătă!”, a spus și Robert Niță.

foto: captură Pro TV

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a intervenit în scandalul dintre cele două echipe, mărturisind că violența nu este permisă la „Survivor”. De data aceasta, el le-a dat doar un avertisment, urmând ca data viitoare să treacă la pedepse.

„Violența nu este permisă sub nicio formă aici. Fără violență de orice fel. Pentru că este prima dată când trecem prin această situație, luați asta ca pe un avertisment. Următoarea dată nu va rămâne fără consecințe”, a declarat moderatorul de la „Survivor”.

După ce conflictul s-a încheiat, echipa Războinicilor s-a bucurat pe deplin de un coș plin de fructe.

„Pentru a-l obține trebuie să intrați pe un traseu unde vă veți folosi toate resursele de rezistență, într-un efort mai degrabă de izometrie.

Pare static, însă trebuie să împingeți o bârnă de circa patru metri și să vă poziționați pe partea bandijonată. E o tijă lungă care prin împingere va doborî un disc care poartă simbolul echipei adverse. Împingem și doborâm! Cel care reușeste să facă asta aduce punctul echipei”, a explicat Daniel Pavel, înainte de jocul pentru recompensă.

Cătălin Zmărăndescu s-a certat și cu Roxana Ciuhulescu

Înainte de episodul violent cu Blaze, Cătălin s-a certat cu o altă coechipieră, Roxana Ciuhulescu. Acesta i-a reproşat mai multe lucruri colegei sale, precizând că este tare îmbârligătoare.