S-a dat stratul „Survivor România” 2022, iar concurenții au început lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro. Însă pe lângă banii din final, fiecare concurent este remunerat pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Anul acesta bugetul pare să fie destul de mare, iar Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu sunt unii dintre cei mai bine plătiți concurenți.

Anul acesta pare că vedetele din cadrul show-ului „Survivor România” încasează bani frumoși. Pe lângă faptul că premiul cel mare a crescut, se pare că la fel a făcut-o și bugetul emisiunii. Unii dintre cei mai bine plătiți faimoși sunt chiar doi dintre cei care s-au aflat în această săptămână în pericol de eliminare.

Se pare că pentru participarea la „Survivor România” Cătălin Zmărăndescu ar băga în buzunar câte 4.500 de euro în fiecare săptămână, potrivit playtech.ro. De asemenea, una dintre vedetele bine plătite de cei de la Pro Tv este și Roxana Ciuhulescu. Potrivit aceeași surse, Faimoasa ar încasa 4.000 de euro pe săpătmână.

Câți bani încasează Faimoșii de la „Survivor România” 2022! Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu, printre cei mai bine plătiți
Instagram

Dublă eliminare la „Survivor România”

Prima săptămână de „Survivor România” a adus deja două eliminări. Cel care a părăsit primul competiția a fost Liviu Mihalca. Înainte de jocul de recompensă, Războinicul a anunțat că își dorește să părăsească emisiune pentru că nu se simte pregătit să ducă totul mai departe.

A doua persoană eliminată în prima săptămână a competiției a fost Xonia. Artista a intrat în cursa de eliminare alături de Cătălin Zmărăndescu și de Roxana Ciuhulescu, primind în final cele mai puține voturi din partea publicului.

„Am niște emoții foarte mari, mai devreme nu le-am avut. Elena a făcut ceea ce a simțit, dacă ea a considerat asta, îi respect decizia. Este o fată asumată și eu sunt asumată. Sper să rămân în concurs, am început să recuperez, câștigând două puncte. Traseele sunt foarte grele. Mai grele mi se par condițiile în junglă, pentru că nu ne odihnim, nu mâncăm, nu dormim. Pentru mine, știam că o să fie greu, dar îmi place această experiență. Este cea mai grea luptă pe care am dus-o până în prezent”, a declarat Xonia, despre experienta de la Survivor România 2022.