Afaceri de milioane datorită proprietăților din marele oraș arab

Prima platformă din România cu un portofoliu de proprietăți din Dubai, dezvoltată de o agenție imobiliară, a dezvăluit cât costă cea mai ieftină, dar și cea mai scumpă proprietate din celebrul oraș arab. Iată ce avantaje au cei care investesc în locuințele din Dubai.

Cât costă cea mai ieftină proprietate din orașul Emiratelor Arabe Unite

Din ce în ce mai multe celebrități ale showbiz-ului românesc investesc în proprietățile din Dubai. Asta datorită potențialului ridicat al faimosului oraș, iar sumele pe care le scot din buzunar nu sunt deloc mici.

O agenție imobiliară din România a creat prima platformă din țară care are un portofoliu de proprietăți din Dubai. În cadrul platformei se arată că și cea mai ieftină proprietate din acest oraș depășește suma de 120 de mii de euro.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii