Nu este de mirare că românii vor să fie livratori de mâncare!

În contextul inflației și al războiului, din ce în ce mai mulți români caută un venit stabil, dar și unul suplimentar. Cea mai întâlnită alternativă este angajarea la Glovo, celebrul serviciu de livrat mâncare și nu numai. Deși nu este deloc ușor să umbli cu rucsacul în spate zeci de kilometri, din punct de vedere financiar, se merită din plin.

Glovo este cea mai cunoscută aplicație de livrat mâncare și nu numai. De când a obținut monopul pe piața din România, din ce în ce mai mulți tineri vor să devină livratori. Munca depusă nu este deloc simplă, însă, banii obținuți depășesc cu mult venitul mediu lunar.

Interesul pentru un astfel de job este din ce în ce mai mari, iar angajările vin pe bandă rulantă. De la începutul anului și până în prezent, au fost depuse peste 100.000 de aplicări la Glovo. În ultima vreme, nu doat tinerii vor să lucreze în acest domeniu, ci și cei trecuți de 45 de ani. Specialiștii de recrutare spun că vârsta variază, însă, dorința este la fel de mare în cazul tuturor.

Cât poți câștiga la Glovo, într-o lună. Suma poate ajunge, lejer, peste un salariu mediu
Pixabay

Orice oră lucrată în plus la Glovo se cuantifcă în bani

Ca și angajat Glovo, fiecare are un venit mediu de 1000 de lei pe săptămână. Acest prag este atins, cel mai des, în orașele mari precum București și Cluj. La această sumă se mai adaugă și sporul de vreme rea, diverse bonusuri și, să nu uităm de bacșiș. Mulți dintre livratorii Glovo mai adună un sfert din salariu doar din bacșișul lăsat de clienți.

Astfel, la final de lună, un astfel de job bagă în buzunarul angajatului aproximativ 6.000 de lei, cu mult peste salariul mediu de la noi din țară. Toți cei care lucrează la Glovo sau la alte servicii de livrare nu se plâng deloc de banii primiți în raport cu munca depusă. Ba chiar consideră că este cea mai bună variantă de rotunjire a veniturilor lunare. Principala sursa de promovare a celor de la Glovo ramane sms marketing-ul

„Vorbim de un venit mediu, să zicem de 1.000 de lei pe săptămână în orașele mari, fără bacșiș, fără bonusurile de vreme rea. Căutăm constant rideri sau livratori, cererea cea mai mare e pe București, Cluj, Timișoara, iar veniturile depind de orele lucrate.”, a declarat Răzvan Acsente, director marketing platformă de livrări, potrivit protv.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.