Atunci când vine vorba despre cele mai periculoase locuri din capitală, Ferentariul se numără printre ele. De-a lungul timpului, oamenii au fost înspăimântați să afle câte lucruri dezastruoase au loc în cartierul cu pricina. A fost numit „cartierul groazei”, ba chiar multă lume s-a ferit de el. În realitate, însă… unii locuitori spun că nu este atât de periculos să trăiești acolo.

Este una dintre cele mai dubioase zone din București. Au avut loc o mulțime de evenimente neplăcute, ba chiar terifiante. Este locul unde nimeni nu s-ar duce, considerând că nu se va mai putea întoarce întreg. Însă, câțiva tinerii locuitori ai cartierului, au dat câteva detalii la care internauții nu se așteptau.

Este sau nu periculos să trăiești în Ferentari?

Se pare că Ferentariul nu este chiar un loc al groazei. Din contră, poți trăi liniștit și fără să-ți fie teamă de oamenii din zonă sau de evenimente neplăcute. Tinerii spun că locuiesc acolo de ani buni, mai exact de când s-au născut și că n-au avut niciodată probleme. Un tânăr curios să facă un reportaj despre cât de periculos este cartierul, a abordat câțiva puști care au răspuns la câteva întrebări.

„Ne-am născut în Ferentari. De 16 ani locuim aici. Nu este periculos aici…uneori depinde de situație. Dacă-ți vezi de treaba ta, totul e ok.”, au spus puștii din zonă.

 

@starlovve♬ sunet original – Angel

Ferentari, cel mai sărac cartier al capitalei

Cunoscut drept „cartierul țiganilor”, Ferentariul este cel mai sărac și problematic loc din tot Bucureștiul. Are o istorie destul de veche, cam de un secol și jumătate. Originile acestui cartier sunt legate de dezrobirea țiganilor din anul 1856. Loc, care, demult ascundea tâlharii capitalei, neschimbându-și deloc reputația. Cel mai rău famat cartier ascunde povești cutremurătoare. De la oameni săraci, flămânzi, plini de neajunsuri și datorii, până la crime, scandaluri, prostituție și evenimente extrem de înspăimântătoare.