Reclamă
Reclamă

Vara este anotimpul dedicat relaxării, serilor de poveste, concediilor, atmosferei boeme și cititului pe timp de seară, după ce agitația vieții cotidiene ia sfârșit, iar timpul liber abia începe. Cu toate că pasionații de citit au întotdeauna la îndemână o listă cu următoarele cărți pe care vor să le așeze pe rafturile bibliotecii, există anumite volume care au un farmec aparte dacă sunt citite în timpul sezonului estival.

Mai departe sunt prezentate câteva idei de lecturi care sunt numai bune de savurat în serile de vară, împreună cu o limonadă rece cu gheață. Acestea pot fi găsite la Printre Cărți, un anticariat online care dispune de o colecție generoasă și diversă de volume, perfectă pentru toate gusturile literare.

„Orașul cu salcâmi”, Mihail Sebastian

Deși este o carte dedicată cititorilor adolescenți, este o adevărată capodoperă și pentru adulții nostalgici și romantici, care vor să treacă din nou, alături de personaje, prin frământările primei iubiri. Eroina cărții este Adriana Dunea, fiica unor burghezi de provincie, care își experimentează etapa de depășire a perioadei de adolescență către maturizare. În tot acest proces face cunoștință cu Gelu, un tânăr care s-a îndrăgostit iremediabil de aceasta. PrintreCarti.ro cuprinde o ofertă generoasă de ediții ale operei „Orașul cu salcâmi”, cititorii având astfel ocazia de a alege cartea care se potrivește cel mai bine cu propriile așteptări.

„Întâlnire la Elysee”, Rodica Ojog-Brașoveanu

Pasionații de cărțile polițiste trebuie neapărat să aibă în bibliotecă „Întâlnire la Elysee”, o carte care îi întoarce pe cititori în vremea Primului Război Mondial, în România, pentru a fi martorii unei povești impresionante de spionaj. Romanul este presărat cu o mulțime de escapade romantice, trădări și zvonuri, Rodica Ojog-Brașoveanu fiind o scriitoare română îndrăgită pentru cărțile sale polițiste de-a dreptul atractive. Aceasta a fost poreclită de mulți Agatha Christie a României, datorită talentului său de crea intrigi captivante, personaje memorabile și răsturnări neașteptate de situație.

Reclamă

„Lista de dorințe sau cum să vindeci o inimă frântă”, Anna Bell

Cartea Annei Bell este ușor de citit, relaxantă, amuzantă și, în același timp, motivantă, țesând cu grijă povestea lui Abi, care este devastată în momentul în care Joseph s-a despărțit de ea. Găsind lista cu dorințe a fostului său iubit cu lucruri pe care vrea să le facă până la 40 de ani, Abi a luat hotărârea să i le îndeplinească, în speranța că vor fi iarăși împreună.

În ciuda acestui fapt, protagonista a dobândit o uriașă încredere în propria persoană, trecând peste durerea despărțirii și acceptând-o. Povestea este inspirată din viața reala a scriitoarei, care și-a găsit dragostea vieții sale în timp ce bifa dorință cu dorință de pe lista fostei sale iubiri. Nici această carte nu lipsește din colecția anticariatului online Printre Cărți, unde cititorii vor descoperi și alte volume de interes.

Printre Cărți este un anticariat de renume, care cuprinde o colecție de peste 200.000 de cărți în stoc, gata să fie livrate către bibliotecile pasionaților de lectură. Pe rafturile virtuale cei interesați pot găsi atât cărți noi, cât și vechi, care să le atragă atenția și să le satisfacă pofta de cunoaștere.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro