Piureul este unul dintre cele mai delicioase preparate și se poate fi servit în mai multe moduri. Poate fi o garnitură excelentă pentru atât pentru carne, cât și pentru o masă de tip vegetariană. Pentru a avea un gust savuros, se prepară doar cu un anumit tip de cartofi. 

De cele mai multe ori poate am întâmpinat probleme în alegerea cartofilor pentru piure. Ne putem referi la cartofi albi sau cartofi roșii, dar parcă nu știm ce este mai bun. Ei bine, noi venim în ajutorul gospodinelor. Pentru ca piureul să iasă delicios, avem nevoie de cartofii albi. Dacă folosim cartofi pentru supe sau ciorbe se pot folosi cartofii roșii.

Cartofii au mai multe beneficii pentru organism, astfel că trebuie consumați cât mai des. Oricât de multe mituri există cu privire la carbohidrații lor, ei sunt foarte sănătoși și sățioși. Dacă îl consumi fiert, la cuptor sau copt, silueta ta nu va fi afectată. Totodată, ajută aparatul digestiv să funcționeze cât mai bine și contribuie la sănătatea rinichilor.

Sursa foto: Social media