Cum să scapi de insectele nedorite pe timpul verii.

Odată cu începerea verii, încep să apară și insectele. Știm, sunt foarte enervante. Tocmai de aceea trebuie să iei măsuri de precauție și să te ferești cât de mult poți de ele. Dacă nu vrei să folosești anumite substanțe deoarece conțin chimicale, atunci noi îți sărim în ajutor Iată ce plantă trebuie să ai în casă, pentru a scăpa în totalitate de insecte. 

Știm, insectele precum țânțarii sau muștele sunt foarte enervante. Mai ales pe timp de vară. Astfel, din acest motiv, trebuie să luăm în calcul mai multe măsuri de precauție pentru a scăpa de ele. Iată ce plante trebuie să cumperi pentru a scăpa de insectele nedorite și enervante de la tine din casă.

social media

Care sunt plantele care alungă insectele nedorite din casa ta

Pișcăturile de țânțar sunt printre cele mai neplăcute și nedorite, mai ales pe timpul verii. Așadar, trebuie să luăm anumite măsuri de precauție, pentru ca serile noaste în aer liber, alături de cei dragi să fie lipsite de mușcături sau bâzâituri enervante.

Astfel, pentru a scăpa de aceste insecte, trebuie neapărat să ai în casă lavandă, gălbenele sau crizanteme. Totuși, pe lângă aceste flori, mai mulți specialiști recomandă să cumperi o plantă parfumată, pentru a ține insectele departe de gospodărie. O variantă foarte bună este cimbrișorul de lămâie. Este o plantă foarte ușor de cultivat care nu necesită îngrijire specială și se plantează în sol uscat.

O altă alternativă și cea mai bună sunt plantele carnivore. Ele sunt extrem de utile în gospodărie, atunci când vrei ca orice insectă să stea la mare depărare de tine și de casa ta.

De asemenea, îți prezentăm o capcană pe specială pentru aceste insecte nedorite. Ai nevoie de doar câteva ingrediente.

  • o sticlă de plastic de 2 litri goală
  • un cub de drojdie
  • o lingură de zahăr
  • o cană cu apă caldă
Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.