Iată care este momentul oportun în care trebuie să servim desertul. Explicația vine din partea medicilor

Desertul este partea cea mai preferată din timpul mesei. Deși majoritatea dintre noi obișnuim să îl consumăm după felurile principale sau chiar între mese, însă nu este deloc corect. 

Potrivit informațiilor oferite de medicul Virgil Stroescu, desertul se consumă înainte de masă. Iată care este explicația.

Iată când trebuie să mănânci, de fapt, desertul

Medicul Virgil Stroescu a explicat ce se întâmplă în organismul nostru atunci când mâncăm desertul înaintea mesei. Potrivit informațiilor oferite de acesta, nu este bine să consumăm nimic dulce după masă.

Mai exact, tot ceea ce este dulce în stomacul nostru va fermenta din cauza căldurii. Presiunea fiind prea mare și neavând unde să se ducă, încep să apară anumite efecte.

Și în cazul fructelor, același pas trebuie urmat. Dacă spre exemplu vom consuma un măr înainte de masă, fructul va reduce pofta de mâncare.

„Tot ce-i dulce, înainte de masă. De ce? Că se va duce. Nimic dulce la sfârșitul mesei. Mustul se face vin pentru că fermentează. Stomacul neavând frigider și calorifer 37 de grade, tot ce e dulce în stomac va fermenta. Începem să ne dăm „aere” pe sus și jos fiindcă e presiune mare.

Ea nu are unde să se ducă. În momentul în care nu mâncăm nimic dulce, n-ai presiune și atunci înainte de masă să mănânci dulciuri.

Sursa: Social Media

Am fost la o familie în urmă cu două zile și mă întreabă de un pahar de compot. Îi zic „da”, dar la început, Mă întreabă de ce.

La sfârșit după toată mâncarea să pui și compot, te-ai ars. Fructele tot la început. Mulți spun să nu știu cum să mănânce, le spun eu acum.

Vii la masă să mâncăm un măr. Acel măr va reduce mâncare, că are un volum. Astfel că prima dată e mărul”, a declarat medicul Virgiliu Stroescu, potrivit informațiilor oferite de romaniatv.net.

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!