Baba Vanga a făcut previziuni sumbre pentru următoarele secole de acum încolo.

Baba Vanga a prezis viitorul până în 5079, când, în opinia ei, va fi un sfârșit al lumii. Ea și-a trăit cea mai mare parte a vieții în regiunea Rupite din munții bulgari Kozhuh și a fost oarbă de când era mică. 

Profețiile ei, despre care se spune că sunt într-o proporție de 85% adevărate, includ dezastrul de la Cernobîl, moartea Prințesei Diana și dizolvarea Uniunii Sovietice. De-a lungul vieții, ea a făcut o serie de predicții, iar multe dintre ele se împlinesc acum.

Previziunile Babei Vanga pentru următorii 2000 de ani

Sursa: Social media

Cunoscută drept Femeia Nostradamus, Baba Vanga din Bulgaria a prezis multe lucruri legate de viitorul nostru.

Ea a prezis că în 2023 orbita Pământului se va schimba, în 2028 astronauții vor călători spre Venus, în 2043 musulmanii vor conduce Europa, iar în 2046 oamenii ar trăi mai mult de 100 de ani pentru că organele s-ar schimba ușor.

Apoi, până în 2100, ea a prezis că noaptea nu va mai exista și că soarele artificial va lumina o altă parte a planetei. Potrivit predicțiilor sale, în anul 2130, datorită extratereștrilor, vom putea trăi sub apă, iar în 2164, ea a prezis că animalele vor dobândi caracteristici umane.

Până în 2183, a spus ea, Marte va deveni o putere nucleară și va căuta independența față de planeta Pământ. Cu aproximativ 100 de ani mai târziu, mai precis, în 2256, o navă spațială necunoscută va aduce o boală misterioasă pe Pământ. De asemenea, în 2229, se va naște în Franța o nouă mișcare de rezistență, care vizează suprimarea islamului în Franța.

Baba Vanga a spus că în anul 3797 viața pe Pământ va dispărea și oamenii se vor muta într-o nouă stea. În același timp, Baba Vanca a mai spus că până în 4509, oamenii se vor întâlni în sfârșit cu Dumnezeu și vor vorbi cu el față în față.

În 4599, ea a prezis că oamenii vor deveni nemuritori, în timp ce civilizația va atinge apogeul în 4674, cu o populație de 340 de miliarde de oameni, iar reproducerea de către ființe extraterestre va începe.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.