Acest amestec te ajută să scazi în greutate

Băutura revoluționară a făcut înconjurul internetului. Numeroși internauți susțin că rezultatele ei sunt uimitoare.De altfel, amestecul este unul excelent în curele de detoxifiere.

Băutura este supranumită „dușul interior”

Băutura devenita virală pe rețelele de socializare are la bază apă caldă, semințe de chia și lămâie. Pentru a o prepara ai nevoie de : 300 ml apă, 3 lingurițe de chia și zeama de la o lămâie.

Adaugă peste apa călduță semințele de chia și amestecă până acestea devin gelatinoase. Toarnă peste ele zeama de lămâie și consumă băutura ca atare.

Beneficii:

-Reglează digestia

Semințele de chiar te vor ajuta să îți cureți și detoxifici colonul. Consumate ca o cură de 7 zile de exemplu, acestea vor face cu siguranță minuni pentru organismul tău.

-Te ajută să pierzi în greutate

Băutura este ideală pentru persoanele care vor să piardă câteva kilograme în plus. Aceasta topește grăsimea și taie senzația constantă de foame;

-Semințele de chia sunt foarte nutritive

Puțini știu că semințele de chiar au un conținut bogat de nutrienți, vitamine, minerale. De altfel, o lingură generoasă de chia îți asigură necesarul de vitamine și minerale pentru o zi.

Te ajută să ai o piele luminoasă

Amestecul cu chia, lămâie și apă ideal de consumat dimineața te ajută sa ai o piele perfectă. Dincolo de tonusul corpului, cel al pielii va fi de asemenea la înălțime.

-Te ajută să îți întărești imunitatea

Vitamina C din lămâie, consumată zilnic este un ajutor important pentru organism în lupta cu virușii.

Dincolo de numeroasele ei beneficii, băutura minune nu este indicată a fi consumată constant. Este esențial să vă opriți din a o bea, iar după o pauză de câteva zile sau chiar săptămâni să reveniți.

Ca orice alt remediu naturist, aceasta trebuie întreruptă ca organismul să o poată ulterior tolera din nou. Este indicat ca după 7 maxim 10 zile să faceți acest lucru.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.