Prezicătoarea Baba Vanga ne avertizează prin previziunile sale care sunt dezastrele cu care ne vom confrunta. Catastrofe stranii pentru anul care este pe punctul de a începe. Se pare că pandemia nu se va sfârși nici în anul 2022.

Omenirea se va confrunta cu foamete și o nouă pandemie. Baba Vanga ne-a avertizat și cu privire la un adevărat război.

Clarvăzătoarea Baba Vanga ne avertizează în legătură cu dezastrele care ne așteaptă în anul ce vine

Omenirea trebuie să se aștepte la ce-i mai rău. În cele șase predicții pe care Baba Vanga ni le-a lăsat, clarvăzătoarea ne avertizează în legătură cu ceea ce ne așteaptă în anul 2022.

În prima predicție suntem avertizați de către clarvăzătoare că oamenii de știință vor descoperi un virus în laborator. Baba Vanga avertiza că acest virus este mortal, atât oameni, cât și animale vor își vor pierde viața.

A doua predicție vine cu vești despre dezastre stranii și neașteptate. Conform spuselor acesteia, Pământul va fi atacat cu nave spațiale. Oamenii vor fi nevoiți să interacționeze cu ființe din alte galaxii.

Cea de-a treia predicție vine cu o veste șocantă. Clarvăzătoarea spune că o colonie de pe Marte va permite planetei să se transforme în putere nucleară. Se pare că va cere independența față de Terra, planeta Pământ. Independența va dura din jurul anului 2170 până în 2256.

Baba Vanga, previziunile care te vor cutremura! Ce catastrofe ne așteaptă în 2022 - nu vom scăpa de pandemii!
Sursă foto: Redactia.ro

În a patra predicție, Baba Vanga ne avertizează în legătură cu foametea ce va apărea curând. Schimbările climatice își spun cuvântul. Întreaga populație se va confrunta cu foamete severă, încât oamenii vor începe să mănânce noroi, frunze și chiar gândaci.

Baba Vanga ne avertizează în predicția a cincea că în anul 2022 ne vom pierde complet în viitoare realități virtuale, după cum avertizează clarvăzătoarea.

În cea de-a șasea predicție, Baba Vanga spune că în anul 2021, un dragon va pune stăpânire pe pământ.