În zilele noastre se pare că lumea este plină de manageri super-eficienți care îi motivează și îi inspiră pe toți cei din jurul lor. Din păcate, nu toți șefii pot fi numiți „adecvați” și despre asta vorbesc eroii articolului nostru.

5 tipuri de șefi de care trebuie să te ferești

Angajații au mereu cele mai interesante povești de spus la o adunare. Nu multă lume are parte de șefi minunați ca cei de la redacția noastră, iar acest lucru generează o grămadă de întâmplări amuzante. Chiar dacă pe moment, persoanele aflate în cauză erau un pachet de nervi, cu timpul acele clipe teribile s-au transformat în cele mai haioase povești.

1.Șeful pus la pândă

„Am fost o mașină de spălat vase și, dacă nu ai fost mașină de spălat vase până acum, află că este mult mai greu fizic decât pare. Șeful meu se plângea că nu-mi fac treaba niciodată. Ceea ce am considerat-o drept cea mai mare insultă pentru că atunci când sunt la serviciu mă dedic întotdeauna 100%. Sunt diabetică, așa că odată m-am dat deoparte pentru a-mi verifica glicemia. Când m-am întors, mi-a spus foarte supărat că iau pauze mereu. Așa că am demisionat pe loc.”

2. Șeful absurd

Au dat-o din plâns în râs. 5 tipuri de șefi de care trebuie să te ferești
Reddit

„Șeful meu (actual) a fost peste măsură de supărat. A țipat la mine într-o zi pentru că am apărut la ora exactă la care eram programat. Am ajuns acolo exact la 11 a.m. (ora la care trebuia să fiu acolo) și ea nu a fost mulțumită de asta și mi-a spus că, dacă îmi prețuiesc jobul, voi veni puțin mai devreme.”

3. Șeful zgărcit

Au dat-o din plâns în râs. 5 tipuri de șefi de care trebuie să te ferești
Reddit

„Am avut un șef care ținea o grămadă de CV-uri sub birou și ori de câte ori oamenii cereau o mărire de salariu sau zile libere, ea arăta CV-urile spunând: „Acești oameni sunt cu toții dornici să lucreze dacă nu ești mulțumit de jobul tău, pot. adu pe altcineva aici mâine.”

4. Șeful cu capul în nori

Au dat-o din plâns în râs. 5 tipuri de șefi de care trebuie să te ferești
Twitter

„Mama mi-a spus că are un șef căruia toată lumea îi aduce rapoarte foarte importante. În același timp, era pasionat de parașutism. Într-o zi a renunțat și a devenit parașutist. Toate aceste rapoarte au fost găsite în biroul lui neatinse și stivuite într-un dulap. El este modelul meu.”

5. Șeful petrecăreț

Au dat-o din plâns în râs. 5 tipuri de șefi de care trebuie să te ferești
Reddit

„La 5 minute până la închidere, proprietarul își aducea prietenii la restaurant și ne punea să muncim iar la bucătărie pentru ei. A făcut asta des.”