Iarna este un anotimp magic, unde poți face sporturi de iarnă, să vezi copacii fără frunze și totul alb în jurul tău.

Totodată, sunt Sărbătorile de iarnă și toată familia este alături. Oricât de frumos ar părea acest peisaj, nu toată lumea ar putea spune asta. Iată ce a pățit o tânără cu mașina sa în perioada de iarnă.

Iubitul tinerei s-a gândit să profite de zăpada de afară, așa că a strâns-o și i-a făcut o farsă iubitei sale, spre amuzantul internauților. Acesta i-a umplut mașina de zăpadă. Pentru a putea folosi mașina, tânăra trebuia să o curețe de zăpadă. Iubitul ei a filmat reacția, iar clipul a devenit viral pe aplicația TikTok. Bărbatul pare că s-a amuzat, teribil de ceea ce a făcut. Din păcate, tânăra nu părea prea entuziasmată de această farsă, știind cât va trebui să muncească după. Cu siguranță, lucrurile nu vor rămâne așa, iar iubita se va răzbuna pentru această farsă.

Ce este aplicația TikTok

TikTok este o aplicație mobilă unde poți să creezi sau să urmărești clipuri video de minim 15 secunde. Aceste clipuri pot ajunge până la 3 minute la ultimul update. De cele mai multe ori, clipurile de pe TikTok au în fundal fragmente din piesele muzicale, iar protagoniștii filmulețelor dansează sau cântă. O altă serie de filmulețe care ajung virale, sunt ca acesta, o farsă pe care i-o poți face cuiva drag, unde să vă amuzați împreună. Alături de voi, care vă filmați, se amuză și internauții care utilizează aplicația și vă răsplătesc cu aprecieri și comentarii.

Alte tipuri de clipuri sunt cele educative, unde specialiștii vorbesc despre ceea ce fac sau despre curiozități din domeniu.  Doctorii sunt un exemplu bun de luat în calcul pentru că mulți dintre aceștia au cont pe TikTok și arată urmăritorilor meseria lor. Vorbesc despre riscurile meseriei, ce le place, ce nu le place sau oferă sfaturi în mod gratuit pe aria lor de studiu.