Preocuparea pentru a pune cap la cap ițele vieții și ale sfârșitului lumii este constantă pentru omenire.

Mulți oameni sunt convinși că în astfel de vremuri trăim multe lucruri dintre cele specificate în ultimul capitol al vieții pe pământ. Scepticii au însă cu totul altă opinie despre aceste detalii ale vieții noastre. O descoperire recentă în acest sens a produs multă panică în mediul online. Un înger pietrificat a fost găsit de curând în Rusia, iar acest lucru este considerat un semn al Apocalipsei de mulți oameni. De altfel, se pare că în urmă cu puțin timp a existat și o a doua descoperire de acest gen.

Înger pietrificat găsit în Rusia

În mod cert, oricine a avut o preocupare pentru a studia Biblia cu toate capitolele ei, a auzit de urgiile Apocalipsei. Se consideră că aceasta va fi adusă de către patru îngeri, în unele cazuri interpretarea fiind de 4 călăreți. Aceștia semnifică Foametea, Ciuma, Războiul și Moartea. Altă interpretare susține ideea că de fapt cele 4 călăuze care vor conduce lumea spre Judecata de Apoi sunt îngerii. Ceata lor este condusă de Arhanghelul Mihail.

Social media

O descoperire recentă făcută în Rusia ar fi, susțin mai multe ipoteze vehiculate în online, întruchiparea Arhanghelului Mihail. Acest înger pietrificat a fost scos la iveală dintr-o mină din Rusia. Minerii s-ar fi înfricoșat de descoperire și au răspândit vestea susținând că este vorba despre un înger pietrificat. Supozițiile în mediul online legate de această statuie au mers până într-acolo încât s-a specificat că îngerul așteaptă semnalul divinității pentru ca Apocalipsa să înceapă.

În urmă cu puțin timp a început să circule pe rețelele de socializare o imagine cu o nouă descoperire de acest gen. Ar fi vorba de un al doilea înger pietrificat. Mulți dintre internauți și-au arătat îngrijorarea legată de aceste statui apărute „de nicăieri”.

Mulți oameni sunt convinși că dacă vor fi descoperiți și alți doi îngeri, sfârșitul lumii va avea loc în curând. Scepticii sunt însă de altă părere. Aceștia susțin că la mijloc ar fi o înscenare mai ales având în vedere faptul că a fost făcută în Rusia. Prin acest mijloc, s-ar încerca „trezirea” celor care au ațele războiului în mâini.