Vezi dacă pe telefonul tău se regăsesc acest tip de aplicații.

În zilele noastre, odată cu dezvoltarea constantă a tehnologiei, unele aplicații mobile permit spionarea tuturor activităților unui smartphone.

Fie că este vorba de monitorizarea soțului/soției sau a altei persoane, este strict ilegal să spionezi un telefon mobil fără acordul proprietarului. Care sunt aceste aplicații? Aflați din acest articol!

Ce aplicații vă pot spiona telefonul mobil?

Deși aceste aplicații ne fac să ne gândim imediat la un partener gelos care vrea să-și controleze jumătatea, ele au și un avantaj foarte util. De fapt, acestea vă pot ajuta să monitorizați utilizarea smartphone-urilor de către copiii dumneavoastră sau să găsiți un telefon mobil pierdut sau furat.

Sursa: Social media

Acestea fiind spuse, este important să fiți conștienți de aceste instrumente, astfel încât să puteți rămâne vigilenți. În acest fel, puteți evita să deveniți victima acestei practici. De asemenea,  vă puteți proteja mai bine împotriva potențialelor riscuri de spionaj. Iată câteva dintre cele mai bine cotate și mai utilizate aplicații ale momentului:

MSpy: Spyware, mSpy este un instrument de monitorizare pentru calculatoare și dispozitive mobile. Este foarte popular și funcționează pe Apple IOS, Android, Microsoft Windows și MacOs. Acesta monitorizează toate activitățile utilizatorului pe dispozitiv.
EyeZy: Avantajul acestei aplicații este prețul său accesibil. În plus, oferă posibilitatea de a monitoriza un dispozitiv fără a fi vizibil.
UMobix: de la monitorizarea utilizării rețelelor de socializare până la raportarea în timp real, uMobix este un instrument care oferă o soluție completă pentru monitorizarea activităților de pe un smartphone.
Cocospy: aceasta este o aplicație de urmărire a telefoanelor mobile care vă permite să spionați apelurile, mesajele text, locația… unui alt dispozitiv. Simplu și intuitiv, nu necesită cunoștințe specifice de tehnologie.

După cum ați înțeles, unele aplicații pot permite altor persoane să vă spioneze telefonul și să vă monitorizeze activitățile. Prin urmare, este important să rămâneți în gardă cu privire la prezența uneia dintre aceste aplicații pe smartphone.
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.