Aplicațiile care consumă bateria telefonului. Smartphone-ul face parte din viața noastră de zi cu zi. Verificarea e-mailurilor, apelurile video, lucrul online – toate acestea sunt acțiuni pe care le putem efectua cu ajutorul acestui dispozitiv. Cu toate acestea, trebuie să vă feriți de unele aplicații care consumă multă energie.

Există nenumărate aplicații pe care le puteți descărca pe telefon. Cu toate acestea, unele dintre ele vă pot consuma telefonul mai repede.

Aplicațiile care consumă bateria telefonului

Motivul pentru care este important să păstrați bateria telefonului este că aceasta tinde să se descarce mai repede atunci când utilizați anumite aplicații care consumă multă energie. În acest caz, este recomandabil să le ștergeți sau să apelați la alte alternative pentru a optimiza durata de viață a bateriei și a telefonului dumneavoastră.

Sursa: Social media

Facebook și Messenger

Aceste aplicații sunt printre cele mai descărcate, indiferent dacă aveți un smartphone Android sau iOS. Singurul dezavantaj este că acestea consumă mai repede bateria telefonului. Pentru a remedia acest lucru, puteți descărca oricând Facebook Lite și Messenger Lite, care sunt mai economice și vor consuma mai puțină energie.

Snapchat

Ca și Facebook și Messenger, Snapchat este una dintre cele mai descărcate aplicații din lume. Dar nu vă face nicio favoare bateriei, indiferent dacă o folosiți sau nu. Motivul pentru aceasta este că aplicația continuă să ruleze în fundal și, prin urmare, consumă multă energie. Dacă nu doriți să îl ștergeți, trebuie să împiedicați rularea lui în fundal.

Tinder

Aplicația de dating este, de asemenea, un consumator de energie, deoarece consumă o cantitate mare de energie. Acesta se bazează în mod constant pe datele dumneavoastră și rulează în fundal pentru a trimite și a primi notificări.

Amazon

Populara aplicație de cumpărături online este foarte consumatoare de energie. Pentru a economisi durata de viață a bateriei telefonului, este recomandabil să nu descărcați aplicația, ci să vizitați site-ul Amazon folosind browserul. Acest lucru vă va economisi bateria.