Un lucru mai puțin știut despre WhatsApp.

Funcția secretă a WhatsApp. La fel ca toate aplicațiile de mesagerie instantanee, WhatsApp a reușit să încorporeze mai multe modificări și actualizări de-a lungul anilor. Cu toate acestea, mulți oameni nu le cunosc pe toate! Aflați ce se întâmplă dacă apăsați lung pe pictograma WhatsApp?

Nu multă lume știe despre această funcție secretă de pe WhatsApp! Să aflăm acum.

Funcția secretă a WhatsApp: Ce se întâmplă dacă țineți apăsată pictograma WhatsApp?

Dacă aveți un telefon cu Android și țineți apăsată pictograma WhatsApp, veți vedea că pe ecran apare un meniu care vă oferă acces rapid la cameră, dar și la cele 4 contacte cu care ați avut recent conversații.

De asemenea, dacă aveți un telefon cu iOS, veți avea acces la mai multe opțiuni, cum ar fi căutarea mesajelor, începerea unui nou chat, utilizarea camerei și a codului QR, modificarea ecranului de start, partajarea aplicației sau ștergerea acesteia.

Sursa: Colaj Substantial

Care sunt celelalte caracteristici secrete ale WhatsApp?

Există o mulțime de funcții și trucuri pe WhatsApp pe care majoritatea utilizatorilor nu le cunosc.

Mergeți la conversația WhatsApp. Apoi faceți clic pe numele persoanei de contact și faceți clic pe Mesaje temporare. Acum faceți click pe Continue (dacă aplicația vă solicită acest lucru). Puteți selecta 24 de ore, 7 zile sau 90 de zile. În cele din urmă, selectați discuțiile pentru care doriți să activați această funcție și apăsați pictograma verde „Trimite”.

Este important de reținut că toate imaginile, clipurile video (sau orice alt document) trimise sau primite sunt salvate automat pe telefonul dvs. mobil sau pe cel al destinatarului. În plus, mesajele trimise și primite pot fi salvate cu ajutorul funcției „captură de ecran”. Prin urmare, chiar dacă mesajele, imaginile, clipurile video și documentele dispar după perioada de timp aleasă, acestea pot fi salvate în continuare.

Exportarea unei conversații WhatsApp

Știați că puteți exporta o conversație WhatsApp?

Conversațiile WhatsApp sunt salvate zilnic în mod automat în memoria smartphone-ului dumneavoastră. În funcție de setările dvs., puteți, de asemenea, să salvați aceste conversații în serviciul de stocare Google Drive.

Dacă aveți de gând să dezinstalați aplicația WhatsApp, dar nu doriți să vă pierdeți mesajele, luați în considerare posibilitatea de a le salva manual mai întâi. Iată cum să procedați:

Mergeți la WhatsApp. Apoi faceți clic pe Mai multe opțiuni și apoi pe Setări. Acum mergeți la Discuții, apoi la „Salvați discuțiile” și, în final, faceți clic pe „Salvați”.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.