Andreea Bălan este o adevărată luptătoare, iar fiicele ei îi vor fi profund recunoscătoare când vor crește.

Andreea Bălan și-a văzut moartea cu ochii, la propriu. Vedeta a trecut prin clipe e groază după ce a adus-o pe lume pe Clara, fiica ei cea mică. Naștere a fost una complicată, iar artista a vorbit abia acum despre ceea ce i s-a întâmplat, cu adevărat.

Andreea Bălan este un exemplu de ambiție și putere. Vedeta și-a găsit mereu forța de a merge mai departe, chiar dacă viața nu a fost prea blândă cu ea. În urmă cu câțiva ani, artista a trecut prin cel mai sumbru moment din viața unei femei, în special, a unei mame.

Ceea ce avea să fie un moment frumos s-a transformat într-un coșmar pentru Andreea. Aceasta a adus-o pe lume pe Clara, dar experiența ei în spital nu a fost deloc una plăcută. După ce a născut, vedeta a fost la un pas de moarte. A intrat imediat în stop cardio-respirator, iar de atunci, viața ei a căpătat un al sens.

Andreea Bălan, diagnosticată cu o boală incurabilă. Vestea pe care i-au dat-o medicii după nașterea Clarei
social media

Andreea Bălan nu mai poate avea copii

Jurata de la „Te cunosc de undeva” nu a vorbit niciodată atât de punctual despre probleme pe care le are. Recent, aceasta și-a deschis sufletul în fața fanilor și a recunoscut unul dintre cele mai dure aspecte din viața ei. Artista nu mai poate avea copii, iar asta nu pentru că nu își mai dorește, ci pentru că, medical vorbind, acest lucru nu mai este posibil.

După ce a născut-o pe Clara, vedeta a suferit o embolie amniotică. Cu alte cuvinte, lichidul amniotic din uter a ajuns în sânge. Acel episod a transformat-o total și, oricât de optimistă pare, mereu va fi o parte din ea care plânge. Până acum, aceasta nu a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul. Vedeta s-a rezumat doar la concluzia dură care o va urmări toată viața. Și anume, aceea că nu va mai putea fi mămică.

„Momentul a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, a spus Andreea Bălan.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.