Andreea Bălan a știut mereu cum să își negocieze contractele și cum să se mențină pe val.

Andreea Bălan a fost mereu o artistă asumată, din toate punctele de vedere. Vedeta știe ce are de oferit și, tocmai de aceea, nu s-a ferit niciodată să vorbească despre cifre. Și, tocmai pentru că în industria muzicală este concurență mare, Andreea știe cam ce poate fiecare dintre colegii săi. 

Andreea Bălan are experiență pe scenă cât nu au alții de viață. Jurata de la „Te cunosc de undeva” a fost mereu prezentă în peisaj și nu a renunțat nicio secundă la muzică. Deși a trecut prin momente grele și a fost la un pas de moarte, artista s-a reinventat de fiecare dată.

Faptul că este cameleonică și că ține pasul cu trendurile nu mai este niciun secret. Nici pentru fanii ei și nici pentru restul publicului. Andreea este de o ambiție rară, iar atunci când își propune ceva, nu se lasă până nu reușește. Fie că este vorba de muzică sau de alte proiecte, vedeta s-a implicat de fiecare dată trup și suflet.

Și, pentru că mulți au fost curioși care este rețeta longevității ei, Andreea Bălan a vorbit și despre asta. Toți acești ani petrecuți pe scenă sau pe micul ecran au învățat-o anumite trucuri pentru a rezista în industrie. După ce le-a pus în practică, a ajuns la concluzia că și funcționează pentru ea.

Andreea Bălan a dat cărțile pe față. Câți bani cere Delia la un concert. „Nu te mai cheamă nimeni”
social media

Andreea Bălan a aflat rețeta succesului

De exemplu, artista a recunoscut că nu a alergat niciodată după milioanele de vizualizări sau după primele poziții în topuri. Vedeta a știut că are publicul ei, iar atunci când a lansat ceva, a făcut-o strict pentru ca fanii să rezoneze cu mesajul piesei.

Ba mai mult, atunci când vine vorba de banii pe care îi încasează pentru un concert, Andreea are o strategie pe care o pune mereu în aplicare. Și anume, cere mai puțin decât știe că poate oferi. Motivul?! Publicul va fi mereu surprins de spectacol și o va mai chema pe scenă.

„Păi Delia când cere 15 mii la un concert vine cu toată infrastructura de la Sala Palatului. Vine cu decorul, vine cu dansatorii, vine cu toate. (…) Dacă tu ceri trei mii și te prezinți pe scenă singură sau cu trei instrumentiști și nu faci nimic, cânți trei piese cunoscute și restul necunoscute, după aia nu te mai cheamă.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.