Andreea Antonescu a planificat totul pentru venirea pe lume a bebelușului său.

Pe Andreea Bălan și pe Andreea Antonescu le leagă o prietenie de ani de zile. În tot acest timp, cele două au trecut de la agonie la extaz. Mai exact, au avut perioade în care nu și-au vorbit, dar acum toate lucrurile merg de minune între ele. 

Andreea Bălan și Andreea Antonescu cucereau scenele la începutul anilor 2000. Andre, așa cum era cunoscută trupa lor rupea topurile, iar piesele pe care le lansau erau, garantat, hituri. Din păcate, cele două nu au rezistat prea mult timp împreună. Au intervenit certurile între ele, dar și între părinții lor, iar banii și-au spus cuvântul.

Pentru că erau prea mici pentru a înțelege ce se întâmplă în industrie, artistele s-au lăsat ghidate de cei mai mari. Cu timpul, când au crescut și au înțeles cum stau lucrurile, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reluat relația de prietenie. Cele două s-au împăcat și, pentru o perioadă bună de timp, a reluat și proiectul Andre.

Schimbare de plan. Andreea Bălan nu va mai fi nașa copilului Andreei Antonescu
Instagram

Andreea Bălan a fost scoasă din schemă

În urmă cu câteva luni, proaspăt întoarsă din „America Express”, Andreea Antonescu a dat vestea cea mare. Și anume, aceea că este însărcinată. Toți apropiații au crezut că este o glumă, mai ales că a fost mult timp plecată într-o aventură extrem de solicitantă.

Andreea Antonescu nu a știut că este însărcinată pe perioada filmărilor de la „America Express”. Nici Andreea Bălan nu și-a dat seama de asta, mai ales că nu a prezentat niciun simptom de sarcină. Acum, că a revenit în țară, vedeta se apropie cu pași repezi de momentul în care va aduce bebelușul pe lume.

Spre deosebire de Sienna, a cărei nașă este chiar Andreea Bălan, de data asta, Andreea Antonescu a schimbat planul. Se pare că buna ei prietenă nu mai este pe lista nașilor. Artista a găsit o altă pereche de nași a căror identitate nu a dezvăluit-o.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.