Andreea Bălan nici că putea avea un partener mai bun în „America Express” decât pe Andreea Antonescu!

Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt o formulă care a avut mereu priză la public. De data asta, cele două au lăsat muzica deoparte și au acceptat cea mai grea provocare din viața lor. Cu rucsacul în spate și cu multă ambiție, vedetele au plecat pe drumul „America Express”.

Andreea Bălan a fost mereu adepta provocărilor. Vedeta a participat la numeroase competiții și la toate a obținut poziții foarte bune. De data asta, jurata de la „Te cunosc de undeva a convins-o și pe buna ei prietenă să o însoțească în aventura vieții lor. „America Express” nu este deloc ușoară, iar cele două artiste au aflat asta pe pielea lor.

Înainte ca fanii să se bucure de întreg sezonul de „America Express”, se pot mulțumi cu „Jurnal de călătorie”. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, la fel ca ceilalți concurenți, au oferit testimoniale înainte și în timpul competiției. Astfel, la întoarcerea în țară, cele două au putut compara ce sarcini au bifat și ce nu au putut îndeplini.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, impresii la cald despre „America Express”. Ce a fost cel mai greu pentru cele două
Social media

Andreea Bălan urăște nedreptatea

Vedetele nu s-au ferit că recunoască că traseul nu a fost deloc unul ușor. Din fața televizorului, totul pare mult mai simplu, iar probele parcă nu sunt chiar atât de solicitante. Cu rucsacul în spate, la peste 25 de grade și nemâncate, artistele și-au schimbat părerea.

Pentru Andreea Bălan a fost o experiență uimitoare și a plecat la drum cu gândul de a le face mândre pe fiicele ei. Luptătoare ca de obicei, Andreea a fost un adversar de temut pentru celelalte echipe. Unul dintre cele mai mari atuuri ale ei a fost dat de faptul că a format pereche cu una dintre persoanele care o cunosc cel mai bine.

Momentan, Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu au dat nimic din casă, dar, la cât de ambițioase le știu fanii, sigur au ajuns departe.

 

@antenaplay.ro Vezi noi episoade Jurnal de călătorie | America Express în AntenaPLAY 👀 #antenaplay #americaexpress #fypromania #foryouromania #tiktok #trending ♬ original sound – AntenaPLAY.ro

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.