Fără doar și poate, Andreea Bălan este una dintre veteranele industriei muzicale. Artista a rezistat atâția ani pe scenă și pare că a descoperit rețeta care funcționează perfect pentru ea. Atunci când urcă pe scenă, vedeta face show, iar asta vine la pachet cu multe avantaje și dezavantaje.

Andreea Bălan a crescut în lumina reflectoarelor. Artista cântă de mică, de pe vremea când făcea parte din trupa Andre. Vedeta are la activ sute de concerte și mii de ore petrecute pe scenă, în fața fanilor. Pentru cei care se întreabă cu de mai rezistă fizic, dar și psihic, Andreea Bălan a oferit mult așteptatul răspuns.

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a trecut prin multe episoade care au obligat-o să o ia de la capăt. Însă, oricât de greu i-ar fi fost, niciodată nu a renunțat la muzică. Artista este o profesionistă și mereu a vrut să apară în fața fanilor impecabil. Tocmai de aceea, și-a ales echipa pe sprânceană și nu duce lipsă de concerte.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

weekend. Andreea Bălan, rețeta succesului pe piața muzicală. „Mereu am cerut mai puțin decât am oferit” social media

Andreea Bălan a pus mereu pe primul loc publicul

Andreea a recunoscut că în toți anii în care a urcat pe numeroase scene, a învățat să lase de la ea. Artista putea cere oricând sume exorbitante de bani pentru programele ei, dar nu a făcut-o. Aceasta a preferat să primească mai puțin, dar publicul să fie mulțumit și, de ce nu, să o recomande mai departe.

Vedeta are o echipă numeroasă, iar costurile de punere în scenă ale unui concert nu sunt deloc mici. Chiar și așa, a preferat să se implice în mai multe proiecte, decât să simtă că are un tarif piperat. Ba mai mult, crede că acest lucru a menținut-o mereu în topul preferințelor, dar și în topul artistelor cu cele mai multe concerte. Iar asta, pentru un artist, este cea mai mare realizare.

„Hai să raportăm la traiul nostru de zi cu zi! N-ai cum să ceri 30.000 pe un concert. Dar ce faci tu de banii ăia?! Acolo se pune problema. Eu am cerut mereu un pic sub valoarea pe care am oferit-o ca apoi clientul să mă mai cheme. Asta a fost strategia mea să rezist ani și ani pe piața de concerte.”