Andreea Bălan își crește fiicele singură după ce a divorțat de fostul ei partener. De altfel, George Burcea petrece la rândul lui timp cu micuțele conform programului legal

Își ia fiicele la muncă

Andreea se descurcă de minune în  rolul mamei singure și nu se plânge deloc. De altfel, se spune că o mamă își descoperă adevărata putere abia atunci când ajunge într-un context al divorțului. Dorința de a-și vedea copiii bine și de a nu-i împovăra cu durerea ei, o determină să fie luptătoare.

Andreea Bălan demonstrează din plin acest lucru. Chiar dacă are un program foarte încărcat, cântăreața are grijă și de fiicele ei.

Astfel, aceasta a fost nevoită recent să le ia inclusiv la job. Ella și Clara au însoțit-o pe platourile de filmare de la Antena 1. Fetițele s-au bucurat însă din plin de experiență.

Cele două fiice ale vedetei au petrecut timp și cu nașul lor, coleg de emisiune cu Andreea, Aurelian Temișan.

Cine o ajută în viața de zi cu zi

Andreea nu este chiar singură în viața de zi cu zi. Mai ales în ceea ce privește creșterea fiicelor ei. Cel mai mare sprijin pe care îl are este în mama ei. Aceasta s-a mutat de la Ploiești în Capitală doar pentru a le fi alături nepoțelelor ei.

De altfel, Andreea apelează și la bone pentru a putea face față obligațiilor profesionale.

Deși petrece mult timp plecată de acasă, artista nu doarme niciodată în altă parte decât cu micuțele ei.

George Burcea, excursie în America alături de iubită

În timp ce Andreea Bălan muncește de zor și își ia fetițele la job, actorul se bucură din plin de experiența în America. Acesta a plecat alături de iubita lui peste Ocean pentru o scurtă perioadă.

George Burcea și Viviana Sposub au planuri mari de viitor, mai ales în sectorul profesional. Vizita în America le-ar putea aduce noi oportunități în acest sens.