Sunt mai bine de patru luni de când Andreea Bălan s-a despărțit de fratele prezentatoarei tv, Sonia Argint. Solista și Tiberiu Argint au format un cuplu din vara lui 2020. Lucrurile păreau să meargă de minune între cei doi și toată lumea credea că aceștia se vor căsători. Din păcate, au ajuns să se despartă, iar solista este din nou o femeie singură. 

După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan părea că și-a găsit fericirea lângă Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint. Din nefericire, cei doi și-au spus ‘adio’, anul trecut. La vremea respectivă, nici Andreea, nici Tiberiu nu au confirmat despărțirea.

De ce s-a despărțit Andreea Bălan de Tiberiu Argint

După o lungă perioadă în care a preferat să păstreze discreția în ceea ce privește viața ei amoroasă, Andreea Bălan a rupt tăcerea și a explicat motivul pentru care a ajuns să pună punct relației cu Tiberiu Argint.

În cadrul unei emisiuni tv, îndrăgita solistă a mărturisit că este singură și că nu-și mai caută jumătatea, fiind convinsă că acest lucru se va întâmpla la un moment dat.

„Dragostea în primul rând trebuie să o ai în tine, trebuie tu să te iubești pe tine și să te simți împlinită, pentru că apoi Universul îți trimite persoana potrivită dacă tu ești bine cu tine, nu trebuie să cauți dragostea, dacă tu ești bine cu tine dragostea o să vină”, a spus Andreea Bălan, în cadrul unui interviu acordat pentru Xtra Night Show.

foto: Instagram

Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai

Andreea Bălan a evitat să mărturisească de ce s-a despărțit, de fapt, de Tiberiu Argint, însă gurile rele susțin că vedeta își dorea familie și să meargă din nou în fața altarului, se pare că nu același lucru voia și Tiberiu.

Dacă în dragoste nu i-a mers atât de bine, pe plan profesional îi merge perfect. Andreea Bălan a decis să-și achiziționeze un apartament în Dubai.

Pentru că ne-a plăcut foarte mult când am fost aici în Dubai în vacanță și de ce nu să avem și noi aici o locație, un apartament în Dubai, ca să venim iarna 2-3 luni, jumătate de an și să stăm aici. Investiția ar fi ceva, se poate plăti în rate, doi ani de zile”, a explicat artista, pe contul ei personal de YouTube.