Andreea Bălan nu-și pierde nicio secundă speranța că va avea parte de iubire necondiționată. În ciuda faptului că, recent, și-a spus adio cu Tiberiu Argint, frumoasa artistă nu se lasă descurajată. Știe foarte bine că există cineva pentru ea și că va fi foarte împlinită și în plan personal. După ce ultima sa relația a ajuns la sfârșit după aproximativ un an jumate, cântăreața pare că este din nou pregătită să iubească și să o ia de la capăt.

Andreea Bălan este o femeie de succes în plan profesional și o mamă foarte împlinită. A avut parte de mai multe experiențe neplăcute în dragoste. Așa că a reușit să capete suficientă experiență astfel încât să le dea fanilor ei sfaturi despre cum pot atrage în viața lor persoana potrivită.

„Dragostea, în primul rând, trebuie să o ai în tine, trebuie tu să te iubești pe tine și să te simți împlinită, pentru că apoi Universul îți trimite persoana potrivită dacă tu ești bine cu tine, nu trebuie să cauți dragostea, dacă tu ești bine cu tine dragostea o să vină”, a declarat Andreea Bălan la un post de televiziune.

social media

Andreea Bălan își dorește să achiziționeze o locuință în Dubai

Atât Andreea Bălan, cât și cele două fiice ale sale au fost de-a dreptul fascinate de Dubai, astfel că se gândesc destul de serios chiar să-și achiziționeze un apartament acolo. Îl vor folosi cu drag ori de câte ori vor simți nevoia să plece în vacanță și să petreacă timp de calitate într-o altă țară pentru câteva luni.

„Cine știe… poate fac o investiție, pentru că ne-a plăcut foarte mult în Dubai. Când zic că ne-a plăcut mă refer la Ella, Clara, buni. Și de ce să nu avem aici un apartament?! Să venim aici iarna, două-trei luni, jumătate de an”, a spus artista.