Andreea își ține la curent fanii de pe rețelele de socializare cu ce activități desfășoară în vacanța ei cu prietenele din Dubai. O poză postată pe o rețea de socializare arată cât de sexy este interpreta la piscină. Fanii au sesizat însă că aceasta a optat în ultima vreme să își afișeze corpul mai des decât o făcea în trecut.

Îmbrăcată într-un costum de baie roșu, pasional, în două piese, Andreea strălucește mai tare decât luminile Dubaiului. Pozițiile în care s-a fotografiat îi pun în evidență formele corpului.

Andreea Balan, super sexy în junglă

Se pare că superba artistă este în căutare de un nou partener care să o facă să creadă în iubire. Vedeta a ales o destinație de vis cu mult soare. Jurata emisiunii „Te Cunosc de Undeva”, a profitat de gradele ridicate și s-a pozat în cele mai sexi ipostaze posibile în locația exotică.

Andreea Bălan începuse să cânte din nou despre povești de iubire fără sfârșit, despre împlinire și fericire. Lucrurile au luat, din păcate, o turnură neașteptată pentru artistă. Odată cu despărțirea, Andreea a lăsat inhibițiile acasă. Este tânără, frumoasă și singură. Cel puțin asta transmit pozele ei din ultima perioadă.

Instagram

„The jungle goddess ✨🌴🌱☘️” a scris frumoasa interpretă în descrierea pozelor pe Instagram.

Fanii o critică pe Andreea Bălan pentru ultimele sale apariții

Spre deosebire de perioada în care era cu Tiberiu Argint, Andreea a renunțat la aparițiile mai cuminți și boeme, în schimbul celor mai provocatoare. Au format un cuplu timp de un an și câteva luni. Păreau extrem de apropiați și lumea chiar o vedea pe Andreea Bălan din nou în rochie de mireasă. Cu toate acestea, relația artistei cu Tiberiu Argint s-a terminat fulgerător, la fel cum a și început.

De asemenea, mai multe persoane i-au scris vedetei în comentarii că se pozează prea îndrăzneț în ultima vreme. Andreea Bălan a lăsat impresia că vrea să atragă atenția, mai ales de când este o femeie singură.