Ce s-a întâmplat aseară la Antena 3 a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Mircea Badea, da, ăla pe care îl știți bine, a fost nevoit să cheme ambulanța în timpul emisiunii. Și totul s-a petrecut în direct!

Un Moment de Panică sau O Lecție de Sănătate?

Mircea Badea a vrut să dea o lecție despre sănătate, în direct. Așa că a chemat o ambulanță să-l consulte. Adrian Ursu, directorul la Antena 3, l-a încurajat să își ia tensiunea. Mircea nu s-a ferit să admită că a trecut ceva timp de când a mai fost la doctor. Și cum ieri a fost Ziua Mondială a Inimii, Mircea a zis să le arate tuturor cât de important e să-ți pese de sănătatea ta.

Declarațiile lui Badea: „Am nişte apucături zilnice absolut nerecomandabile”

Pe scurt, Badea a avut un moment sincer. A spus că toată chestia cu „tricoul decapotabil” și ambulanța în studio are un scop: să-ți măsori tensiunea. Doi medici au venit să-l consulte. El a vrut să arate că e bine să fii responsabil cu sănătatea ta. Badea nu s-a sfiit să recunoască faptul că și el are obiceiuri proaste, dar că e important să fii conștient de ele.

Rezultatele Sunt În: Tensiunea lui Mircea Badea

Dacă tot am ajuns la subiectul tensiunii, haideți să vedem ce a ieșit. La prima măsurătoare: 134/84 mm Hg și puls 76. La a doua: 134/89 mm Hg. Ce înseamnă asta? Păi, e în regulă. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne culcăm pe-o ureche. Prof. Dragoș Vinereanu ne-a spus că e bine să ne verificăm tensiunea regulat. Mai ales dimineața și seara.

Deci, ce învățăm din toată povestea asta? Fie că ești vedetă sau om de rând, sănătatea nu-i de glumit cu ea. Mircea Badea a vrut să tragă un semnal de alarmă. Și a reușit. Dacă el a putut să-și ia tensiunea în direct, cu toată țara uitându-se, cu atât mai mult putem să o facem și noi, acasă. Așa că, dragi români, să ne fie cu noroc și sănătate!