Când vine vorba de reparații și întreținerea mașinii tale e important să alegi un service auto de încredere.

Mașina ta trebuie să fie pe mâini bune, iar Activ Service Oradea înțelege acest lucru. Ai la dispoziție o gamă largă de servicii pentru îngrijirea și mentenanța profesională a autoturismului tău, pentru ca tu să poți pleca la drum liniștit.

Echipa de mecanici este pregătită să-ți ofere o varietate de servicii precum:

Schimb filtru și ulei

Pentru bunul mers al motorului este necesar să schimbi regulat uleiul și filtrele. Tehnicienii de la Activ Service folosesc ulei de cea mai bună calitate și filtre compatibile cu specificațiile producătorului. O astfel de procedură te ajută să reduci uzura, să menții curat motorul și să ai performanțe optime. Cu o singură vizită le poți avea pe toate, iar mașina ta va fi pregătită de următoarea aventură.

Curățare filtru de particule

Filtrul de particule joacă un rol important în reducerea emisiilor de carbon. În timp, aceste filtre se îmbâcsesc ceea ce va reduce performanța mașinii și va crește emisiile de carbon. Alege serviciul de curățare filtru de particule pentru că folosim cele mai avansate tehnici și îi vom restabili eficiența și îi vom prelungi durata de viață. Astfel contribui și la un mediu înconjurător mai curat, nu îi faci un bine doar mașinii.

Reparatii Clima Auto – Încărcare Freon AC

Odată cu venirea verii să circuli fără aer condiționat devine o adevărată corvoadă. Activ Service îți pune la dispoziție serviciul de reparații climă și încărcare freon, pentru ca tu sa poți conduce confortabil și în cele mai bune condiții. Experții îți repară eficient și rapid orice problemă ai legat de instalația de climatizare a mașinii tale.

Schimb distribuție

Fără un sistem de distribuție aflat în condiții optime, fie el pe lanț sau pe curea, motorul mașinii tale nu poate să funcționeze corect. Orice eroare a acestui sistem poate duce ulterior la daune costisitoare ale motorului. De aceea, schimbarea distribuției este o operație de întreținere a autoturismului și care este recomandat să fie făcută periodic, la un interval de 60.000km sau maxim 5 ani de zile.

De ce suntem alegerea perfectă pentru tine?

Fie că stai în Oradea sau ești în trecere și ai nevoie de asistență rutieră și un service auto de încredere, noi îți vom oferi servicii profesionale pentru orice defecțiune a mașinii tale.

Câteva dintre motivele pentru care clienții noștri ne rămân fideli:

  • Tehnicieni cu experiență
  • Componente și echipament de calitate
  • Serviciul de asistență clienți impecabil
  • Manoperă eficientă și rapidă

Știm că timpul tău este valoros de aceea îți oferim servicii rapide și de cea mai bună calitate. Fă cunoștință cu procesul nostru optimizat și facilități de top care îți vor aduce vehiculul înapoi în circulație.

Activ Service Oradea este mai mult decât un simplu service auto multimarcă. Este un atelier ce oferă servicii adaptate oricărui model de mașină, cu transparență și onestitate. Intră pe site pentru mai multe detalii sau pentru a face o programare, profesioniștii mașinii tale te așteaptă!