Adevăr sau ficțiune? Ce a spus un bărbat despre anul 3000, după ce a susținut că a călătorit în timp. Willyam Tailor, un bărbat din Anglia, a reușit să treacă cu brio testul poligraf, mărturisind că a călătorit în viitor, în anul 8973. 

Adevăr sau ficțiune? Ce a spus un bărbat despre anul 3000, după ce a susținut că a călătorit în timp

Poveștile spuse de Willyam Tailor au luat prin surprindere pe toată lumea. Englezul a mers chiar la detectorul de minciuni, iar mărturisirile lui s-au dovedit a fi adevărate. Iată ce a dezvăluit Willyam Tailor.

Bărbatul a povestit, fără rețineri, că a călătorit în viitor cu ajutorul unui proiect secret susținut de guvernul britanic, loc în care a petrecut șase ore, în anul 8973.

foto: captură video

Willyam Tailor a mărturisit că locuitorii planetei unde a poposit erau asemănători cu cyborgii hibrizi umani și aveau inimi de aur. El a mai adăugat că aceștia aveau capete și ochi anormali de mari, dar guri mici și erau nemuritori.

Ce a întâlnit în viitor

Mai mult de atât, el a mărturisit că cyborgii comunicau prin telepatie.

”Toată lumea vorbea fluent engleză. Toți aveau implantat un cip care scana instantaneu creierul și traducea cuvinte în orice limbă le era cel mai confortabil”, a spus Taylor, potrivit The Mirror.

Cu ajutorul mașinii cilindrice, englezul a spus că a vizitat și anul 3000, despre care a afirmat că nu este la fel de satisfăcător ca în 8973. În plus, el a dezvăluit că până în 2028 vom călători cu toții în timp și spațiu fără a întâmpina niciun fel de obstacole.

”Nu am vrut să stau acolo prea mult timp. Cerul roșu și poluarea erau peste tot. Mi-am dat seama că există radiații în aer, așa că am decis să plec repede”, a mai povestit acesta.