Cei de pe internet exagerează deseori atunci când vine vorba despre plantele artificiale, mai ales acum că este sezonul brazilor. Se pare că un bărbat și-a luat țeapă și ne avertizează și pe noi să avem grijă ce cumpărăm.

Un bărbat a făcut o criză de râs după ce și-a comandat un brad ce Crăciun de pe internet. Acesta ne-a împărtășit cu umor, dezamăgirea care te poate aștepta dacă îți propui să cumperi ceva atât de important de pe internet. Videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare cât ai clipi.

Tânărul a postat eșecul major, pe care l-a primit. Când a arătat pentru prima dată ce intenționa să cumpere și apoi ce a primit, internauții nu s-au mai putut opri din râs. În imagine, bradul de Crăciun părea mult mai înalt și avea ramuri uimitor de reale și foarte dese. Brăduțul dorit era perfect pentru împodobirea cu ghirlande, decorațiuni și lumini, într-un stil artistic.

Cum arată pomul de Crăciun în realitate

Din fericire pentru iubitorii de de comedie de pe TikTok, bărbatul și-a împărtășit cu noi lecția de viață. Probabil că acesta s-a simțit suficient de confortabil pentru a cumpăra bradul după ce i-a văzut imaginea pe internet. Din păcate, însă, când a sosit, lucrurile nu au fost așa cum spera. Odată ce a asamblat copacul, pomul festiv părea mai mult decât gol, deoarece ramurile erau mult mai rare decât în fotografia online.

@danutmi

#christmas #christmastree #fun #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #viral 😂😂😂

♬ sunet original – Dănuţ Minea

Care a fost reacția internauților

După ce a postat videoclipul, deținătorul pomului eșuat se aștepta să fie mustrat că nu a comandat dintr-un loc sigur. Mare i-a fost mirarea când sute de oameni au pățit exact același lucru. Site-ul cu pricina nu va mai primi comenzi prea curând după ce un internaut a făcut public locul de unde l-a cumpărat. Mai multe persoane au scris în comentarii că vor anula comanda.

„Și eu am pățit asta acum 2 ani… Luat de pe eMAG”, „Anulez comanda, acum 5 minute am făcut comanda de pe eMAG….mulțumesc”, „Au uitat să pună toate crenguțele”, au scris în cometarii tot felul de oameni care s-au aflat în aceeași situație de-a lungul timpului.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!