Reclamă

Fulgi de zăpadă și cacao fierbinte, petreceri de vacanță și timp suplimentar cu familia și prietenii… sunt multe de iubit la iarnă. Însă, există un avantaj grozav al iernii care poate să nu fie încă pe radarul tău. Dar care cu siguranță ar trebui să fie.

Iarna este momentul de vârf pentru multe operații plastice. Ce proceduri sunt cele mai bune pentru iarnă? Aflați mai jos.

1. Una dintre operațiile „sânilor” pentru iarnă

Dacă te gândești la operația de sâni (mărirea sânilor, ridicarea sânilor, reducerea sânilor etc.), iarna este o perioadă grozavă. Nu numai că noii tăi sâni vor fi pregătiți pentru sezonul bikinilor, dar poți folosi vremea rece a iernii pentru a face recuperarea mai plăcută. După mărirea sânilor, va trebui să purtați un sutien chirurgical timp de câteva săptămâni. Acest sutien poate fi greu de ascuns sub haine vara, dar iarna este perfect.

Purtați deja mai multe straturi, astfel încât îmbrăcămintea chirurgicală nu va fi inconfortabilă. Veți avea, de asemenea, avantajul suplimentar al unor straturi suplimentare  de haine pentru a vă camufla sânii pe măsură ce se vindecă. Poate dura câteva luni pentru ca ei să se stabilească în poziția lor naturală și, prin acoperire, nimeni nu trebuie să știe că ați avut o intervenție chirurgicală. 

Medic specialist în chirurgia plastică: Ce operații estetice sunt recomandate în sezonul rece
Pixabay

Începe noul an cu o față nouă

Dacă te gândești la un lifting facial, iarna este cu siguranță cea mai bună perioadă. Nu că nu poți obține rezultate grozave pe tot parcursul anului, dar iarna, recuperarea este mult mai ușoară. Cu un lifting în timpul iernii, puteți trece în Anul Nou cu o față mai tânără. Încă vei arăta ca tine, doar că vei fi tu de acum un deceniu.

După un lifting facial, va trebui să stai departe de soare pentru o perioadă de timp. Acest lucru vă oferă șansa de a vă vindeca. În timpul vindecării, cicatricile sunt deosebit de sensibile la soare. Prea mult soare prea devreme poate duce la cicatrici care sunt permanent mai vizibile. În timpul iernii, în mod natural, petrecem mai mult timp în interior, ceea ce face mult mai ușor să ne recuperăm în mod corespunzător. 

Medic specialist în chirurgia plastică: Ce operații estetice sunt recomandate în sezonul rece
Pixabay

3. Alte idei de chirurgie plastică de iarnă

Operațiile la sâni și liftingurile faciale sunt două dintre cele mai recomandate operații pe timp de iarnă, dar veți descoperi că multe proceduri sunt mai bune iarna. Liposucția, transplantul de păr, refacerea pielii cu laser, liftingul brațelor, liftingul coapselor, abdominoplastia și blefaroplastia sunt toate opțiuni excelente pentru iarnă.

Mai puțin timp la soare face recuperarea mai ușoară pentru operațiile faciale, iar straturile suplimentare de îmbrăcăminte de iarnă facilitează ascunderea articolelor de îmbrăcăminte chirurgicale după operațiile corporale. Dacă aveți o operație plastică pe lista de sarcini, luați în considerare să o faceți iarna aceasta. 


Reclamă

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro