Reclamă

Fiecare român din Timișoara până în Tulcea se va asigura că are lenjerie roșie de purtat pe 31 decembrie pentru a întâmpina noul an. Culoarea roșie reprezintă dragostea și norocul. Prin urmare, ne-am gândit să explicăm originea acestei tradiții.

Obiceiul de a purta lenjerie roșie în noaptea dintre ani datează din epoca medievală. Acesta provine de la bărbații care își foloseau o draperie roșie peste vintre. Scopul era de a-și proteja prețioasele „bijuterii de familie” de vrăjitoarele rele. La miezul nopții, ele ieșeau pe străzile satului căutând să arunce. vrăji și să se distreze pe seama lor.

Ce semnifică lenjeria roșie

Culoarea roșie este o culoare norocoasă care aduce alegrie și, în consecință, noroc. Ține energia negativă departe și apelează la prezența protectoare a Arhanghelului Mihail. A oferi cadou lenjerie roșie înseamnă să-i urezi multă noroc persoanei respective și un an bogat și satisfăcător în viitor. Desigur, dacă bugetul dumneavoastră. nu este suficient de mare pentru Armani, atunci mergeți la supermarketul local, care oferă de asemenea, seturi încântătoare.

Nu te lăsa neglijată nici pe tine. Italienii își „înroșesc” întreaga familie. De la bunicul în pantalonii săi roșii, cu un zâmbet obraznic pe față, când se simte cu 20 de ani mai tânăr, până la mamaia care își amintește de „vremurile bune” în timp ce se bucură în secret de chiloții ei mari, dar roșii și confortabili. Chiar și copiii sunt îmbrăcați cu lenjerie de corp roșie.

Deci, fie că este vorba despre un corset cu panglici roșii, cu volane de dantelă sau o simplă pereche de bikini roșii, asigură-te că te alături și tu trendului. Iar când vezi pe cineva în noaptea de Revelion cu un zâmbet enorm pe buze, vei ști că este pentru că poartă chiloți roșii.

De ce este bine să porți lenjerie intimă roșie, în noaptea de Revelion
Pixabay

Alte tradiții de Revelion

Fă-ți valiza, călătorește mai mult! Și în Columbia și în alte țări spaniole, oamenii își vor lua valizele și le vor purta toată ziua sau se vor plimba prin bloc cu ele la miezul nopții pentru a călători mai mult în noul an.

Mănâncă 12 struguri la miezul nopții! Luați 12 struguri și puneți-vă o urare pentru fiecare. Ei reprezintă fiecare lună a anului. În Spania, oamenii îi mănâncă la miezul nopții.

Nu duce gunoiul în prima zi din an, pentru a nu da afară norocul din casă. De asemenea românii mănâncă pește în noaptea de revelion, ca să parcurgă usor ca peștele în apă anul ce va urma.


Reclamă

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro