Nu toate obiectele sunt făcute să aibă o durată de viață permanentă sau să rămână mereu în casă.

Nu trebuie neapărat să fi o persoană superstițioasă pentru a ține cont de aceste lucruri. Adepții feng shui sunt de părere că multe dintre problemele financiare sau chiar de sănătate sunt atrase de aceste aspecte. Iată 7 lucruri pe care nu ar trebui să le ții în casa ta.

Lucruri pe care nu ar trebui să le ții în casa ta sau la birou  pentru că atrag problemele financiare: Ceasurile fără baterii sau stricate

Se spune că ceasurile aduc armonie în orice cămin și creează o atmosferă de căldură și liniște. Din acest motiv nu ar trebui să păstrezi niciodată ceasurile defecte în casa ta.  Acestea pot avea un impact negativ asupra bunăstării tale. Ceasurile stricate sau chiar și cele oprite aduc problemele financiare în viața ta.

Cactușii

Cactușii sunt printre cele mai alese plante decorative. Oricât de speciali ar fi aceștia, locul lor ar trebui să rămână în sere. Cactusul atrage tensiuni și suferință în casa ta.

Plantele ofilite

Specialiștii în feng shui susțin că dacă păstrezi în căminul tău plantele ofilite, belșugul va avea aceeași reflexie în viața ta. Acestea atrag problemele financiare, dar și lacrimile.

Robineți defecți

Cu siguranță ți s-a întâmplat ca măcar o dată ca una dintre bateriile sanitare să curgă. Acele picături duc se pare odată cu scurgerea lor toată energia bună din casă.

Becuri arse

De asemenea și becurile arse aduc problemele financiare și impasurile în viața ta. Se consideră că lumina este cea care te ghidează în a izbuti în drumul spre succes. Astfel, evită cât poți de mult să ai în casa ta un astfel de obiect defect.

Portofel rupt

Oricât de legat emoțional ai fi de un obiect, dacă s-a rupt, nu sta pe gânduri și aruncă-l. Portofelul, pantofii, hainele, accesoriile. Este esențial să faci loc noului ori de câte ori este nevoie. Astfel, ții și problemele financiare la distanță.

Sticla sau oglinzile sparte

De asemenea aceste obiecte sparge pot aduce ghinionul. Scapă rapid de ele.