Migdalele sunt foarte hrănitoare și bogate în grăsimi sănătoase, antioxidanți, vitamine și minerale. De asemenea, migdalele sunt bogate în fibre, proteine ​​și diverși nutrienți importanți. Totodată, consumate zilnic acestea îți aduc o serie de beneficii pentru sănătate.

Beneficiile migdalelor pentru sănătate includ scăderea nivelului de zahăr din sânge, scăderea tensiunii arteriale și scăderea nivelului de colesterol. De asemenea, pot reduce foamea și pot promova pierderea în greutate .

Sursa: Social media

Reduce acneea

Potrivit unui studiu, pacienții cu acnee severă prezentau cu aproximativ 9% mai puțină vitamina E în sânge. Consumul de migdale pentru a  îmbunătăți starea pielii este o cură tradițională de lungă durată, din Orientul Mijlociu, care s-a dovedit a fi susținută de știință. Migdalele sunt pline de vitamina E și antioxidanți care vă pot ajuta să vindecați acneea și să vă întineriți pielea.

Ajută la tratarea diabetului

Pacienții care suferă de diabet de tip 2 sunt susceptibili de a-și vedea condiția fizică îmbunătățită prin consumul zilnic de migdale. Nu numai că ajută la  desfundarea arterelor prin reducerea „colesterolului rău”, dar contribuie și la  reducerea nivelului de  zahăr din sânge datorită mineralelor lor.

Consumul de migdale reduce foamea

Migdalele sunt sărace în carbohidrați și bogate în proteine ​​și fibre.Atât proteinele, cât și fibrele sunt cunoscute pentru a crește senzația de sațietate. Acest lucru vă poate ajuta să mâncați mai puține calorii. Un studiu de patru săptămâni pe 137 de participanți a arătat că o porție zilnică de 43 de grame de migdale a redus semnificativ foamea și dorința de a mânca.

Oase mai puternice

Dacă nu-ți place să bei lapte, migdalele sunt o altă opțiune excelentă pentru menținerea sănătății oaselor. În timp ce calciul este de obicei cel mai apreciat atunci când vine vorba de sănătatea oaselor, mineralele esențiale precum manganul și cuprul joacă cele mai bune roluri minerale de susținere în construirea densității minerale osoase.  Migdalele sunt o sursă excelentă pentru ambele minerale. O porție de migdale conține 14% din necesarul zilnic de cupru și 32% din necesarul de mangan.