Zodiile care se îndrăgostesc în acest weekend vor avea noroc. Perioada aceasta, soarele intră în sezonul Gemenilor, acesta fiind primul semn de aer al zodiacului. De aici, comunicaţiile strânse îşi fac apariţia. Spre finalul acestei săptămâni, mai exact sâmbătă, Luna Noua va fi şi în Gemeni. Mai multe zodii simt în această perioadă că este Cupidon la uşă şi doar se pregăteşte să bată, iar voi să îi deschideţi. Weekendul acesta, iubirea pluteşte pentru unele zodii, ne arată astrele.

Reclamă

Zodiile care se îndrăgostesc în acest weekend

Berbecul este prima zodie care va avea noroc în acest sfârşit de săptămână. Astrele sunt favorabile pentru voi şi vă vor scoate în cale o nouă iubire. Cel mai probabil, este vorba despre o persoană pe care nu aţi mai întâlnit-o. Fiţi calmi, gândiţi mult înainte să acţionaţi, dar nu lăsaţi iubirea să vă scape.

Se poate să existe situaţia în care să apară o fostă iubire din trecut. În acest caz, încercaţi să vă gândiţi de două ori. Nu uitaţi, ciorba reîncălzită nu are acelaşi gust.

Reclamă

Cea de-a doua zodie care va pluti pe culmile dragostei în acest weekend este racul. Racul are parte de momente de neuitat alături de partener. În cazul racilor singuri, în aceste zile poate apărea o persoană care să vă schimbe viaţa. Vă va face să râdeţi, să vă bucuraţi din lucruri mărunte şi să vă relaxaţi. Atunci veţi înţelege că astrele v-au scos la iveală sufletul vostru pereche.

O altă zodie care se va bucura de săgeata lui Cupidon este scorpionul. Acest nativ va avea parte de o surpriză din partea cuiva drag. De aici şi până la debutul unei poveşti de dragoste, este doar un pas mărunt. Aveţi grijă totuşi să nu ţineţi cont doar de impulsurile de moment. Mai târziu, s-ar putea să vreţi să renunţaţi şi să fie mult mai greu.