Zodiile care se răzbună pe parcursul acestei perioade. Luna mai este o lună plină de schimbări pentru zodii. Luna plină în casa scorpionului aduce decizii noi, gânduri de viitor sau spre trecut, sau gânduri spre decizii de maximă importanță.  Luna aceasta, trei zodii au gândul foarte mult doar la răzbunare. Astrele vă recomandă să nu recurgeți  la astfel de fapte, deoarece în luna iunie deja veți avea sentimentul de regret.

Reclamă

Scorpionul, printre zodiile care se răzbună

Scorpionul este o fire răzbunătoare de fel. În această perioadă, cineva drag vă va dezamăgi și din această cauză veți simți nevoia de răzbunare. Astrele vă recomandă să nu treceți fspte, deoarece mai târziu puteți regreta.

Reclamă

Cel mai bine este să vă gândiți de două ori înainte să acționați. Puteți răni oameni pe care ulteror veți încerca să îi împăcați. Tot ce trebuie făcut este să vă detașați de la tot și să gândiți totul cu calm.

Săgetătorul, cu gând de răzbunare

Săgetătorul este unul dintre nativii care în această lună este pus pe scandal. Dorința de răzbunare va apărea din cauza unui coleg de muncă indispus care vă va strica planurile, dar și proiectele. Cel mai bine este să îl evitați pentru că puteți ajunge la un scandal. Luna aceasta sunteți irascibili și nu aveți cum să îi înțelegeți pe toți cu ușurință. De preferință, stați departe de cei care caută nod în papură și axați-vă pe proiectele de calcul de muncă.

Peștii, una dintre zodiile care se răzbună

Până la finalul acestei luni, nativii născuți în zodia pești sunt extrem de irascibili. Vă vărsător nervii pe familie tot timpul, până când un membru v-ar putea reproșa acest lucru. Încercați să nu vă gândiți la răzbunare doar pentru că v-a spus totul în față. Cu toții stiu că nu treceți printr-o perioadă ușoară. Cel mai bine este să vedeți și partea plină a paharului.