Astrologii vin cu vești proaste pentru unul dintre nativii horoscopului. Luna iulie va fi una de coșmar pentru acesta, căci problemele în care este băgat nu vor avea, pentru o perioadă, niciun fel de rezolvare.

Nativul care va avea o lună plină de ghinioane este nimeni altul decât Leul. Luna iulie îl va lovi din toate părțile: pe plan financiar, din punct de vedere al stării de sănătate, al job-ului și chiar și în relațiile cu familia.

Nativul Leu va avea o lună de coșmar – iulie îi va da „daună totală”

Specialiștii în astrologie susțin că luna iulie va fi una de foc pentru nativul Leu. Pe plan financiar, va avea parte de numeroase lovituri. Niște datorii mai vechi vor veni ca o furtună asupra lui și nu va mai găsi, pentru o perioadă, nici liniște și nici rezolvare pentru pronlemele sale.

Din punct de vedere al job-ului, nativul Leu va experimenta și aici câteva senzații neplăcute. La locul de muncă, lucrurile nu vor merge deloc așa cum își dorește și cum s-a obișnuit, ci din contră. O ceartă cu un coleg se anunță a fi iminentă. Nici din punct de vedere al relației cu familia nativul Leu nu va avea o viață mai ușoară. Vor exista certuri, neînțelegeri și neajunsuri.

Zodia care va începe luna iulie cu stângul. Toate ghinioanele se vor abate asupra sa!
Pixabay

Cum este, de fapt, nativul Leu

Leul este o fire deschisă, extrovertită, comunicativă şi impulsivă. Leul este semnul regal, sinonim cu exuberanţa, conducerea și cucerirea. Nativii din zodia Leului se pot lăuda, înainte de toate, că sunt curajoşi şi cinstiţi. Zodia Leului este una din puţinele zodii cu adevărat norocoase.

Doar că Leii sunt atât de ambiţioşi şi vor atât de mult de la viaţă, încât deseori sunt dezamăgiţi dacă nu îşi ating idealurile propuse. Leii trebuie să înveţe, pas cu pas, să se bucure şi de lucrurile mărunte şi frumoase pe care le oferă viaţa, notează libertatea.ro.