Zanni a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la „Survivor”. Artistul i-a cucerit instant pe cei de acasă, așa că cei de la PRO TV au decis să îmbine utilul cu plăcutul. Astfel, Zannidache a bătut palma cu trust-ul și a ajuns să prezinte propria emisiune. Judecând după reacțiile celor de acasă, se pare că „protejatul” lui Velea se potrivea mult mai bine formatului ca și concurent.

Zanni a reușit să demonstreze anul trecut că este un adevărat luptător. Artistul a plecat în Republica Dominicană cu un singur gând: să câștige „Survivor”. Visul lui a devenit realitate. „Protejatul” lui Alex Velea s-a întors acasă cu 50.000 de euro, bani pe care i-a investit în prima sa locuință.

Având în vedere că va fi mereu asociat cu acest proiect TV, cei de la PRO TV au decis să îi coopteze în echipa lor. Astfel, Zanni a primit rolul de prezentator într-o emisiune care are ca scop dezbaterea anumitor faze din „Survivor”. Reacțiile pe care acesta le-a primit după primele ediții clar nu au fost cele scontate.

Zanni nu are stofă de prezentator

Zanni a fost pus la zid de fanii emisiunii „Survivor”. Aceștia sunt nemulțumiți și trag un semnal de alarmă către cei de la PRO TV. Telespectatorilor nu li se pare normal ca un prezentator să aibă o asemenea conduită. Se pare că Zanni înjură foarte mult în emisiunea sa, iar asta nu este deloc pe placul deloc de acasă.

Mai mult, sunt unele persoane care nu au uitat comportamentul lui Zanni de pe vremea când era în Republica Dominicană. Fanii emisiunii nu îl consideră potrivit pentru acest format și cer celor din producție înlocuirea lui.

„PRO TV, alt prezentator nu mai găseați să comenteze „Survivor”? Doar Zanni, unde pe tot parcursul emisiunii am auzit numai bip-uri? Nu-mi vine să cred de alegerea pe care ați făcut-o!”

„E bine că avem de ales dacă vrem sau nu să-l vedem și auzi pe Zanni încă o dată”, „Că hau, că bau, că miau.  PRO TV te faci de rahat cu sinistrul milogea, așa zis „Survivor”!

„Alt specimen nu ați găsit să prezinte? Tot timpul va rămâne un miștocar față de oameni. Rușine PRO TV, ăsta care a înjurat și își făcea nevoile de față cu colegii”.

„Nu mă uit pentru că nu mi-a plăcut deloc acest personaj fără caracter”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor la adresa lui Zanni.