Zanni va reveni în fața fanilor, de data asta cu proiect special.

Zanni nu are nevoie de prea multe introduceri. Artitsul a venit anul acasă cu marele premiu de la „Survivor” și a reușit să își îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe. Zanidache a demonstrat că este un adevărat luptător și a meritat din plin titlul de „Survivor”. Anul acesta, Zanni va privi de acasă cum se descurcă concurenții.

Zanni a scos asul din mânecă și i-a surprins pe fanii lui cu cea mai recentă veste. Deși circulau de câteva săptămâni zvonurile că ar avea propria emisiune la PRO TV, „protejatul lui Alex Velea” de abia acum a confirmat totul. Așa cum era de așteptat, artistul nu avea cum să prezinte decât un format ce are legătură cu „Survivor”.

Zanni, prima emisiune în care este prezentator

Mai exact, Zanni va prezenta „Survivor Extrashow”, o emisiune care va analiza tot ce se întâmplă în Republica Dominicană. Artistul va fi responsabil de a crea conexiuni între fani și emisiune și promite că îi va implica foarte mult și pe cei de acasă. „Survivor Extrashow” se va difuza exclusiv online, pe Voyo, platforma celor de la PRO TV.

„Salutare, supraviețuitorii mei! Mai rezistați un sezon de „Survivor” cu Zanidache? Da?! Foarte bine! Pe ultimul sezon l-am câștigat, acum, trec la prezentat. Treaba e așa. Ce se întâmplă în „Survivor”, la PRO TV, vă iau apoi la bani mărunți pe voi. Culise, strategii, șmecherii și cumetrii! Nimic nu-mi scapă! Fac show după show, extrashow.”, declară Zanni în promo-ul noii emisiuni „Survivor Extrashow”, care va fi disponibil doar pe Voyo.

„Survivor” deja a dat startul competiției, iar cei 24 de concurenți au fost nevoiți să facă față primei probe. Jocurile pe apă i-au pus în dificultate atât pe „Faimoși”, cât și pe „Războinici”. Unii dintre concurenți deja simt că cedează, dar, așa cum era de așteptat, doar cel mai puternic luptător va veni acasă cu marele premiu de 100.000 de euro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.