Zanni a fost câștigătorul celui de-al doilea sezon „Survivor”. În timp ce unii l-au felicitat pentru parcursul lui în competiție, au existat și guri rele care i-au contestat meritele. Zannidache a fost feroce în lupta pentru marele premiu și a recunoscut că nu a putut lega prietenii cu mulți dintre adversarii lui. Pe această listă se află și Jador.

Deși a trecut mai bine de jumătate de an de când Zanni a venit cu marele premiu „Survivor” acasă, tensiunile încă mai există. Artistul se pare că nu a îngropat securea războiului cu Jador, ci, din contră. Cei doi continuă să își arunce vorbe grele, iar Zanni nu se ferește să îl caracterizeze cu cele mai dure vorbe pe manelist.

Jador, mărul discordiei dintre Ana Porgras și Zanni

Zanni și Jador au făcut parte din echipa „Faimoșii”, dar asta nu înseamnă că au fost legați de vreun sentiment de colegialitate. Câștigătorul „Survivor” 2021 a declarat că nu a rezonat niciodată cu Jador, dar nici că nu și-a propus asta. Fanii au observat și ei tensiunile dintre cei doi, mai ales după ce a apărut Ana Porgras în peisaj.

Cu câteva luni în urmă, la sosirea în țară, Zanni și-a manifestat, pentru prima data, dezamăgirea față de Jador. La vremea aceea, el și Ana Porgras erau într-o situație destul de incertă. Dacă până atunci avea dubii în raport cu fosta lui colegă, Zanni s-a convins la scurt timp după ce a văzut mesajele Anei cu Jador.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Zannidache nu s-a ferit să îl caracterizeze pe fostul lui coleg de la „Survivor”.

„Ignoranță, limitat (neșcolit), gălăgios. E isteț, are ceva de spus… dar, în mare parte, tot ce zicea nu bătea nicăieri. Nu are prea multă școală. Poți să ai multe diplome, dacă nu le-ai și asimilat, degeaba. Când am intrat în competiție, m-a făcut să-i pun din prima o etichetă.”, a spus Zanni despre Jador la PRO TV.