Zanni a fost judecat de multă lume pentru felul în care s-a comportat cu colegii lui din cadrul emisiunii de la Kanal D, Survivor România, pe care a și câștigat-o. Artistului nu i-a fost deloc ușor în trecut și sunt foarte puțini oameni care știu cu adevărat care sunt momentele care i-au marcat existența și cum s-a descurcat el până a ajuns să fie cunoscut de întreaga țară.

De fiecare dată, Zanni a demonstrat că este un om sincer, indiferent despre ceea ce ar fi fost vorba. A fost singurul concurent al emisiunii al cărui campion este care nu s-a temut să își exprime opinia despre ceilalți, fără să îi pese de consecințe. Unii nu au fost de acord cu atitudinea sa, dar lui i-a păsat o clipă, din moment ce a spus de fiecare dată adevărul.

Zanni, moment de sinceritate în fața camerelor de filmat

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, marele câștigător al emisiunii Survivor a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate destre traumele sale din trecut. Zanni nu știa ce să mai facă, înainte de a-i da mesaj lui Alex Velea care i-a dat speranță că totul va fi bine. Artistul și partenera lui de viață, Antonia, sunt în momentul de față familia sa și îi iubește ca pe niște părinți.

„Eu nu stiam ce să mai fac cu viata mea inainte să îi dau mesaj lui Alex Velea. Nu mai voiam sa fac nimic, nu mai voiam sa tund, sa tatuez, era un of continuu. Alex Velea mi-a dat speranță. Aveam la un moment dat niste ganduri super nasoale, nu vreau sa intru in detalii, poate nu mai eram. Cand ma gandesc la familie, ma gandesc la Alex, Antonia, toată familia lor si toti prietenii lor sunt familia mea. Cine este langa ei este si langa mine. Mie de mic imi placea sa filmez, sa ma postez pe Facebook. Sunt multi care sapă în trecutul meu si văd ce postam in urmă cu cativa ani.Mi-a plăcut mereu să mă filmez, să postez și am stiut cumva ca eu as putea să fac asta si că exista un loc pe pământul ăsta si pentru mine. Dar nu mă gândeam că o să se întâmple, e o sansă la un milion.Eu nu am avut momente usoare sau grele, totul a fost greu. Dar pentru mine greul a fost normal. Si cand am fost dat afara in strada, am inceput sa rad, mi-am luat bagajul si am plecat. Eram entuziasmat că plecam intr-o calatorie noua. Aveam 17 ani cand am fost dat afara de tot, cu bagaje in stradă. M-am apucat de tuns, viata mi-a dat o palmă. Iti dă viata capace, trebuie să înveti să le iei si să inveti sa râzi. Orice s-ar intampla, nu te smiorcai. Eu am ras mereu cand s-a intamplat ceva. Nu a fost nimic suficient de dramatic incat sa ma opresc”, a declarat Zanni.