Ana Porgras și Zanni au legat o prietenie foarte frumoasă în cadrul emisiunii Survivor România, din care ambii au făcut parte. Vedetele s-au cunoscut înainte de începerea emisiunii, mai exact la probele sportive. După eliminarea ei din competiței, Faimosul a fost foarte dezamăgit de alegerea lui Jador de a o nominaliza și nu se aștepta ca ea să nu aibă parte de susținerea celor de acasă. Nimeni nu se aștepta ca pe ultima sută de metri, ei să nu își mai vorbească, dar inevitabilul s-a întâmplat.

Ana Porgras nu mai vrea să audă de Zanni

”Relația dintre Zanni și Ana este una foarte rece în acest moment. Nu și-au mai vorbi deloc după ce s-au întors din Republica Dominicană, și-au dat unfollow pe Instagram. Nici unul nu are măcar o fotografie în care să apară amândoi, cu toate că Ana a fost în Dominicană să-l susțină și s-au pozat acolo. În acest moment este foarte greu de vorbit despre o împăcare, dacă nici unul nu face vreun pas în sensul ăsta. Singura șansă să se împace ar fi să treacă peste orgolii și să discute despre situația lor, că e clar că amândoi suferă într-un fel sau altul”, a dezvăluit un apropiat pentru WOWbiz.ro.

O persoană din anturajul celor doi Faimoși a făcut o serie de declarații despre aceștia și a mărturisit că de când prietenul lui Velea a citit acel mesaj de pe telefonul fostei gimnaste, nu și-au mai vorbit deloc. Mai mult de atât, omul respectiv a mărturisit că singura variantă ca ei să se împace, ar fi să treacă peste orgolii și să discute ca doi oameni maturi. Se pare că fanii acestora le dau zilnic mesaje prin care le transmit gândurile lor de orice fel, iar cei nu fac altceva decât să se comporte ca și cum ar fi fost într-o relație, dar s-au despărțit.

”Fanii le scriu aproape zilnic, există și mult hate… E greu să nu te lași influențat de mesajele pe care le primești zilnic. Cea mai rea chestie e că Zanni și Ana se comportă ca doi oameni care s-au iubit și s-au despărțit deși între ei nici nu a fost o relație adevărată”, a mai zis persoana respectivă.