Zac Efron are o nouă iubită, iar fanii sunt înnebuniți după cei doi. În vârstă de 32 de ani, actorul este unul dintre cei mai doriți bărbați de la Hollywood. Tocmai de aceea, nu este de mirare că fiecare femeie care ajunge să fie numită partenera sa este atât de invidiată de toate fanele sale.

Conform presei internaționale, Zac Efron formează un cuplu cu frumoasa Vanessa Valladares. Tânăra este un celebru model din Australia. Pentru moment, nu se cunosc prea multe detalii despre ea, așadar personalitatea ei este încă un mister.

Cei doi au fost surprinși de paparazzi weekendul acesta în timp ce luau prânzul împreună. Nu este clar de cât timp Zac și Vanessa formează un cuplu însă.

Totuși, au fost văzut pentru prima oară împreună în luna Iulie, în timp ce se aflau la o cafenea din Golful Byron. Mulți spun că ar fi doar simplu prieteni, în timp ce alții au mers atât de departe încât îi numesc iubit și iubită. Există surse care chiar afirmă faptul că cei doi ar locui împreună.

Zac Efron se iubește cu un model australian! Cine este iubita lui

Zac Efron are o istorie amoroasă destul de vastă. S-a iubit cu multe actrițe și vedete, cum ar fi Halston Sage, Olympian Sarah Bro, Alexandra Daddario sau Michelle Rodriguez.

Cu siguranță, cea mai celebră relație a sa a fost cu Vanessa Hugdens. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției Highschool Musical. Acela a fost și momentul în care au devenit cunoscuți în lumea întreaga și s-au lansat în industria cinematografică. Au format un cuplu foarte iubit de fanii Disney până în anul 2010.