Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Xonia mărturisea că avea speranțe mari să câștige competiția de la PRO TV. Din păcate, visul său s-a oprit în cea de-a treia ediție a emisiunii. Xonia, concurentă la Faimoși, a fost propusă spre eliminare, împreună cu Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu. Echipa Faimoşilor se află într-o situaţie critică, după ce au pierdut toate duelurile în noul sezon „Survivor România”. 

Xonia a fost eliminată de la „Survivor România”

Marți seară, 18 ianuarie, a avut loc primul consiliu de eliminare. Xonia a fost nominalizată să plece de către Elena Chiriac, colega ei de echipă. Elena Chiriac a fost cea care a câștigat jocul de imunitate personală, așa că a fost nevoită să nominalizeze un alt coechipier spre eliminare. Din păcate, Xonia a fost cea care a părăsit „Survivor România”. Ea și-a luat la revedere de la ceilalți concurenți cu ochii în lacrimi.

„Xonia, ai arătat că poți să-ți ajuți echipa, că vrei! Ai intrat în acest consiliu de eliminare cu un zâmbet. Pentru toate acestea îți spun: Rămas-bun și succes în toate proiectele tale. Ai arătat că ești o supraviețuitoare chiar dacă tu părăsești prima competiția”, i-a spus prezentatorul Survivor.

Îmi iau la revedere? Nu cred!”, a spus Xonia, vizibil afectată.

foto: captură PRO TV

Cu ce boală se confruntă Xonia

Înainte de a pleca la Survivor, Xonia se lupta cu o boală autoimună, despre care nu prea a dorit să ofere foarte multe detalii. De ani de zile, artista se lupta cu o afecțiune care îi umflă fața.

La un moment dat, ea mărturisea că urmează un tratament pentru boala autoimună de care suferă. Loredana Sachelaru, pe numele ei real, i-a șocat pe toți, în urmă cu câțiva ani, când a apărut cu chipul foarte umflat.

„În continuare am probleme de sănătate, dar țin lucrul acesta departe de ochii lumii, pentru că nu doresc să împărtășesc lucrurile negative cu publicul și cu fanii mei. În plus, nu am nevoie de milă nimănui. Am început un nou tratament, nu mi-a fost prea bine în ultimele luni.

Sunt mai bine acum, sunt sub observația medicului, să se asigure că este totul în regulă cu noua schemă de tratament. Nu sunt pregătită să discut despre diagnosticul meu, este vorba despre o boală autoimună. Am încercat un tratament mai puțin dăunător, am încercat să îmi aplic foarte multe lucruri naturale, plus medițatie, credință”, a povestit Xonia, pentru Cancan.ro.