Descoperă cum poți vede când a fost activ un contact, cu toate că și-a scos această opțiune.

Acum, WhatsApp este cea mai folosită aplicație de mesagerie instantanee din lume. Videoconferințele, partajarea de fotografii și videoclipuri sunt toate posibile datorită platformei. De asemenea, este imposibil de ghicit ora ultimei conexiuni a unui contact care a decis să modifice acest parametru.

Acum este posibil să cunoști ultima oră de conectare a unui contact pe WhatsApp

Înarmandu-te cu instrumentele potrivite, poți dezvălui ultima oră de conectare a contactului tău care a ascuns-o cu bună știință. Dar pentru a avea aceste date, există o procedură de aplicat pentru Android și IOS.

Descărcați aplicația Chat Track: Online & Seen de pe Google Play. Odată instalat, introduceți numărul contactului în cauză. Se declanșează o alarmă pentru a vă anunța că persoana de contact în cauză este online, dar nu numai. Aplicația vă permite, de asemenea, să colectați informații despre ultimele ore online ale contactului dvs.

Care sunt celelalte trucuri de folosit pe WhatsApp

Sursa: Social media

WhatsApp oferă multe funcții. Iată câteva sfaturi și sfaturi pentru o experiență mai bună a utilizatorului.

Trimite locația unui contact pe WhatsApp

Printre caracteristicile standard, puteți trimite locația dvs. unui contact. Acest lucru este foarte convenabil dacă doriți să întâlniți pe cineva rapid. Duratele pentru partajarea locației dvs. pe care le puteți seta sunt de 15 minute, 1 oră sau 8 ore.

Pentru IOS, atingeți „+” din stânga casetei de mesaj. Apoi „Locație”, „Partajare locație live”, apoi alegeți intervalul de timp.

Pentru Android, atingeți agrafa din dreapta casetei de mesaj, „Locație”, „Partajare locație live”, apoi alegeți intervalul de timp.

Căutați toate chaturile pe WhatsApp

Dacă căutați informații specifice care se află într-un mesaj, dar nu doriți să parcurgeți toate mesajele din chat. Este simplu, pe IOS, folosește bara de căutare din partea de sus a tuturor discuțiilor și tastați subiectul căutării. Pe Android, utilizați pictograma de căutare și procedați la fel.

Căutați un anumit chat pe WhatsApp

Dacă doriți să căutați într-un anumit chat, este posibil și acest lucru. Poate fi necesar să căutați un loc de întâlnire sau o adresă menționată în chat cu un contact. Dacă aveți un telefon iOS, accesați „Chat”, „Chat specific”, apoi atingeți butonul „Căutare”, înainte de a tasta în bara de căutare care apare în partea de sus a respectivului chat.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.